Vannid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 387

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Roth Savona Neo 180

    Lihtvann Roth Savona Neo 180

    327,00 €

    Roth Savona Neo 180 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Vanni üks serv on laiem, seega on seal mugav hoiustada erinevaid vannitarvikuid. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi enamus vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Savona Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Roth Kubic Neo 130

    Lihtvann Roth Kubic Neo 130

    253,00 €

    Roth Kubic Neo 130 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi ka väiksematesse vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    Lihtvann Roth Kubic Neo 120

    245,00 €

    Roth Kubic Neo 120 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning pakub parimaid lahendusi ka väiksematesse vannitubadesse. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Roth Kubic

    Lihtvann Roth Kubic

    503,00 €

    Roth Kubic on sümmeetrilise sisekujuga ruumikas lihtvann. Vannil on praktilised servad, kuhu saab asetada näiteks vannirätiku, küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile ning keskosas asuvale äravoolule on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic vanni komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka Complete sifooni. 

    Lähemalt
  5. Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 180

    Lihtvann Roth Kubic Neo Slim 180

    414,00 €

    Roth Kubic Neo Slim 180 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo Slim vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada Complete sifooni. Tehas sellele vannile paneele ei tooda, kuna eriti õhukese disaini tõttu on mõeldud vann põrandasse või karkassi süvistamiseks. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 387

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas