Kätekuivatid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 18

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kätekuivati Mediclinics Machflow M09AB must

    Kätekuivati Mediclinics Machflow M09AB must

    Tavahind: 327,00 €

    Erihind 305,00 €

    Mediclinics Machflow® M09AB on musta pinnaviimistlusega terasest kätekuivati, mis on hinnatud ennekõike selle energiasäästu ja kiire kuivatuse poolest. Machflow® kuivati sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. 

    Mediclinics Machflow® korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Toode käivitub automaatselt sensoriga ning kuivatusrežiimi pikkuseks on kõigest 10-15 sekundit. Erilise populaarsuse on toode saavutanud oma avangardliku disaini ning erinevate pinnaviimistluste poolest - kuivati on saadaval valge, musta, poleeritud ja harjatud pinnatöötlusega, mistõttu sobitub see hästi erinevate interjööridega.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 100-120 cm põrandast. Mediclinics Machflow® kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  2. Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    83,00 €

    Faneco MISTRAL PRO on kumera disainiga seinale paigaldatav elektriline kätekuivati, mille korpus on valmistatud vastupidavast mustast ABS termoplast materjalist. MISTRAL PRO sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. Kätekuivati teeb veel eriliseks selle väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. 

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 10-12 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco MISTRAL PRO kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  3. Universaalne kätekuivati Mediclinics All-In-One seinale UCM093A kroom

    Universaalne kätekuivati Mediclinics All-In-One seinale UCM093A kroom

    1 718,00 €

    Mediclinicsi universaalne kätekuivati All-In-One UCM093A kroom on midagi enneolematut! Ühest seadmest korraga vesi ja seep ning seal samas kätekuivatus. Vaatamata kompaktsele disainile ei ole kokku hoitud toodete funktsionaalsusest. Kätekuivati on väga võimas ning kuivatusaeg jääb kõigest 10-15 sekundi juurde. 

    Toode sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. Universaalne kätekuivati on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks ja kompaktseks. Toode käivitub automaatselt sensoriga.

    Toode paigaldatakse seinakülge, kusjuures tööseadmed jäävad seina taha. 

    Lähemalt
  4. Kätekuivati Mediclinics Saniflow E88AO poleeritud kuld

    Kätekuivati Mediclinics Saniflow E88AO poleeritud kuld

    496,00 €

    Mediclinics Saniflow E88AO on poleeritud kulla pinnaviimistlusega roostevabast terasest kätekuivati, mis on hinnatud ennekõike selle energiasäästu ja kiire kuivatuse poolest. Saniflow kuivati sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. 

    Mediclinics Saniflow korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks ja kompaktseks. Toode käivitub automaatselt sensoriga ning kuivatusrežiimi pikkuseks on 29 sekundit.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 100-120 cm põrandast. Mediclinics Saniflow kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO valge

    Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO valge

    75,00 €

    Faneco MISTRAL PRO on kumera disainiga seinale paigaldatav elektriline kätekuivati, mille korpus on valmistatud vastupidavast valgest ABS termoplast materjalist. MISTRAL PRO sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. Kätekuivati teeb veel eriliseks selle väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. 

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 10-12 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco MISTRAL PRO kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 18

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas