Nagid ja rätikuredelid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nagi Gedy Lounge 5426-14 must

    Nagi Gedy Lounge 5426-14 must

    17,00 €

    Gedy Lounge 5426-14 on seinale kinnitatav must nagi. Kandilise stiiliga nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Nagi Faneco Double satiin

    Nagi Faneco Double satiin

    22,00 €

    Faneco Double on kahe konksuga ja satiin viimistlusega nagi. Minimalistliku joonega nagi on valmistataud kvaliteetsest ja vastupidavast 304 harjatud roostevabast terasest. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka sobiv valik kodustesse tingimustesse. Double nagiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  3. Nagi Mediclinics Aura AI1318B must

    Nagi Mediclinics Aura AI1318B must

    14,00 €

    Mediclinics Aura AI1318B on musta viimistlusega nagi, mis on modernse disaini ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma elegantse disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. Paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Nagid Gedy Pirenei PI27-02 valge (2 tk)

    Nagid Gedy Pirenei PI27-02 valge (2 tk)

    17,00 €

    Gedy Pirenei PI27-02 on minimalistliku kandilise stiiliga valget värvi nagide komplekt. Nagid on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Komplekti kuulub 2 eraldi paigaldatavat nagi.

    Lähemalt
  5. Nagi Grohe BauCosmopolitan

    Nagi Grohe BauCosmopolitan

    17,00 €

    Grohe BauCosmopolitan on minimalistliku stiiliga kahe riputuskonksuga nagi. Ümar nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Nagi kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas