Tualettpaberidosaatorid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco valge

    WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco valge

    15,00 €

    Valge WC-paberihoidja Faneco on mõeldud paigaldamiseks samas seerias olvatele tugikäepidemetele, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Hoidja saab paigaldada tugikäepidemele mille toru läbimõõt on 32mm. WC-paberihoidja on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast  süsinikterasest.

    Lähemalt
  2. WC-paberihoidja Gedy Eros 2325-13 kroom

    WC-paberihoidja Gedy Eros 2325-13 kroom

    19,00 €

    Gedy Eros 2325-13 on seinale kinnitatav kroom WC-paberihoidja. Kaanega WC-paberihoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  3. Aksessuaaride komplekt Grohe Essentials City

    Aksessuaaride komplekt Grohe Essentials City

    108,00 €

    Grohe Essentials City on terviklik vannitoa aksessuaaride komplekt. Kõik komplektis sisalduvad tooted on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Tooted kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik neid seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt
  4. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783 valge

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783 valge

    Tavahind: 44,00 €

    Erihind 41,00 €

    Terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783 on mõeldud kasutamiseks koos Ø230mm paberrulliga. Seetõttu sobib see eriliselt hästi aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse, mistõttu on see tehtud ka maksimaalselt purunemiskindlaks. Valge värvusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 300m paberit. Toote esiküljel on indikaatorava, mis annab märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  5. WC-paberihoidja Hansgrohe WallStoris mattvalge

    WC-paberihoidja Hansgrohe WallStoris mattvalge

    27,00 €

    Hansgrohe WallStoris on mattvalge seina külge kinnitatav WC-paberihoidja. Hoidjal on lihtne avatud disain ning peal on praktiline väike riiul. 

    Kõik tarvikud seinale kinnitamiseks sisalduvad komplektis. Lisaks on WallStoris WC-paberihoidja ka üürikodude omanike sõbralik, sest paigaldades on võimalik valida kruvidega kinnitamise ja liimimise vahel. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas