Tualettpaberidosaatorid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Multifunktsionaalne hoidja Gedy Florida 7332-14 must

    Multifunktsionaalne hoidja Gedy Florida 7332-14 must

    110,00 €

    Gedy Florida 7332-14 must on multifunktsionaalne hoidja, mis täidab endas WC-harja ja tualettpaberi hoiustamis funktsiooni. Multifunktsionaalne hoidja sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Stiilipuhas must viimistlus ei jää üheski tualettruumis märkamatuks. 

    Lähemalt
  2. WC-paberihoidja Gedy Pirenei PI24-02 valge

    WC-paberihoidja Gedy Pirenei PI24-02 valge

    20,00 €

    Gedy Pirenei PI24-02 on seinale kinnitatav valge WC-paberihoidja. Kandilise stiiliga hoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  3. WC-paberihoidja Mediclinics AI1421CS satiin

    WC-paberihoidja Mediclinics AI1421CS satiin

    21,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud WC-paberihoidja Mediclinics AI1421CS on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Kuid tänu klassikalisele disainile sobib see toode sama hästi ka kodustesse tingimustesse.  

    Toode kinnitatakse seinale tarvikutega, mis sisalduvad komplektis. WC-paberihoidja on valmistatud vastupidavast AISI 304 roostevabast terasest.

    Lähemalt
  4. Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    14,00 €

    Faneco POP S on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-230mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse, mida kinnitab ka tootega kaasas olev hügieeni sertifikaat. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    POP S tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused, võti toote lukustamiseks ning kaks tualettpaberirulli hoidjat läbimõõtudega 4,5 ja 5,5.

    Lähemalt
  5. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS harjatud

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS harjatud

    84,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Harjatud (mati) värvusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 2 tualettpaberirulli. Kasutatud rullide eemaldamiseks ei ole vaja dosaatorit avada - need saab lihtsa vaevaga võtta välja all asuvast pilust. Tootel on kolmes küljes indikaatoravad, mis annavad märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas