Tualettpaberidosaatorid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS harjatud

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS harjatud

    84,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784CS on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Harjatud (mati) värvusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 2 tualettpaberirulli. Kasutatud rullide eemaldamiseks ei ole vaja dosaatorit avada - need saab lihtsa vaevaga võtta välja all asuvast pilust. Tootel on kolmes küljes indikaatoravad, mis annavad märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  2. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784 valge

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784 valge

    74,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784 on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Valge viimistlusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 2 tualettpaberirulli. Kasutatud rullide eemaldamiseks ei ole vaja dosaatorit avada - need saab lihtsa vaevaga võtta välja all asuvast pilust. Tootel on kolmes küljes indikaatoravad, mis annavad märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  3. Tualettpaberidosaator Faneco ECO valge

    Tualettpaberidosaator Faneco ECO valge

    13,00 €

    Faneco ECO on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-210mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    ECO tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  4. WC-paberihoidja Gedy 2839-14 must

    WC-paberihoidja Gedy 2839-14 must

    31,00 €

    Gedy 2839-13 on seinale kinnitatav must WC-paberihoidja. Kandilise stiiliga hoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Hoidjal on lihtne avatud disain ning peal on praktiline väike riiul. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  5. WC-paberihoidja Grohe Essentials

    WC-paberihoidja Grohe Essentials

    41,00 €

    Grohe Essentials kroom on minimalistliku stiiliga WC-paberi hoidja. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas