WC-harjad

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-hari Hansgrohe AddStoris mattvalge

    WC-hari Hansgrohe AddStoris mattvalge

    56,00 €

    AddStoris on mattvalge seina külge kinnitatav Hansgrohe WC-hari, mis on valmistatud matistatud klaasist. Hari kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattvalge WC-hari loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Hansgrohe mattvalgete toodetega. 

    Kõik tarvikud WC-harja kinnitamiseks sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  2. WC-hari Mediclinics Aura ES1002C poleeritud

    WC-hari Mediclinics Aura ES1002C poleeritud

    33,00 €

    Mediclinics Aura ES1002C on poleeritud viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt
  3. WC-hari Gedy Elettra EE33-15 Vask

    WC-hari Gedy Elettra EE33-15 Vask

    38,00 €

    Gedy Elettra on eraldiseisev WC-hari, mis on valmistatud roostevabast terasest. Vase toonis WC-hari toob sära igasse vannituppa. WC-hari sobib ideaalselt kokku samas sarjas olevate vannitoa aksessuaaridega.

    Lähemalt
  4. WC-hari Grohe Essentials

    WC-hari Grohe Essentials

    57,00 €

    Grohe Essentials on minimalistliku stiiliga WC-hari. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt
  5. WC-hari Gedy Flip 5233-14 must

    WC-hari Gedy Flip 5233-14 must

    17,00 €

    Gedy Flip 5233-14 on eraldiseisev WC-hari, mis on silmapaistva disaini ja musta viimistlusega. WC-hari sobib ühthästi eksklusiivsesse hotelli ning samuti on see oma silmapaistva disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas