Aksessuaarid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavaip Duschy Uddevalla 701-10

    Vannitoavaip Duschy Uddevalla 701-10

    23,00 €

    Duschy Uddevalla 701-10 on geomeetrilise mustriga Maroko Berber stiilis vannitoavaip. Vaiba pealmine pool on 100% puuvillakiust ning alumine pool on töödeldud libisemisvastase lateks materjaliga. Kandilise vannitoavaiba mõõtudeks on 50 x 80 cm.

    Duschy vannitoavaipa võib pesta kuni 40°C juures ning kuivatamiseks asetada rippuma. Vaipa ei soovitata kasutada äsja paigaldatud PVC-põrandale, kuna see võib muuta vaiba värvust.

    Lähemalt
  2. Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI70-02 valge

    Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI70-02 valge

    30,00 €

    Gedy Pirenei PI70-02 on seinale kinnitatav kandiline valge rätikurõngas. Minimalistliku stiiliga rätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  3. Tualettpaberidosaator Faneco COSMO valge

    Tualettpaberidosaator Faneco COSMO valge

    40,00 €

    Faneco COSMO on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-210mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Dosaatori ümar kujub tagab toote lihtsa puhastamise ning juurde on lisatud ka paberi liigset kasutust takistav süsteem. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning vähesel määral läbipaistev, mis muudab paberi koguse nägemise ime lihtsaks. 

    COSMO tualettpaberidosaator on valmistatud üli tugevast ja vastupidavast polükarbonaat ABS materjalist, mida on väga raske purustada. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  4. Rätikuhoidja Gedy Lounge 542145-14 must

    Rätikuhoidja Gedy Lounge 542145-14 must

    83,00 €

    Gedy Lounge 542145-14 on seinale kinnitatav minimalistliku stiiliga must rätikuhoidja. Kandilise kujuga käterätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Lähemalt
  5. Riiul Ravak Slim C

    Riiul Ravak Slim C

    67,00 €

    Ravak Slim C on anodeeritud alumiiniumist ja kroomitud messingust seina külge kinnitatav nurgariiul. Riiul on saadavas neljas erinevas viimistluses (must / kroom; satiin / kroom; must / must; valge / valge) seega leiab midagi sobivat igale vannitoale. 

    Riiuleid on sobilik paigaldada nii dušialla, otsesse kontakti veega, kui ka näiteks vannitoapeegli kõrvale. Riiuli külgedel on peidetud konksud, kuhu saab riputada rätikut või pesušvammi. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas