Aksessuaarid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-hari Mediclinics Aura ES1002CS satiin

    WC-hari Mediclinics Aura ES1002CS satiin

    Tavahind: 33,00 €

    Erihind 31,00 €

    Mediclinics Aura ES1002CS on harjatud viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt
  2. Nagi Gedy Eros 2326-13 kroom

    Nagi Gedy Eros 2326-13 kroom

    11,00 €

    Gedy Eros 2326-13 kroom on minimalistliku stiiliga kahe riputuskonksuga nagi. Ümar nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  3. Kätepaberidosaator Faneco ECO valge

    Kätepaberidosaator Faneco ECO valge

    15,00 €

    Faneco ECO on kandilise kujuga valge kätepaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Lukustatav dosaator sobib kasutamiseks koos nii Z- kui ka C-kujuliselt volditud kätepaberitega, mahutades korraga kuni 400 paberit. Paberi koguse nägemiseks on toote esiküljel selleks ettenähtud pilu. 

    ECO kätepaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  4. Föönihoidja Gedy Eros 2355-13 kroom

    Föönihoidja Gedy Eros 2355-13 kroom

    18,00 €

    Gedy Eros 2355-13 on seinale kinnitatav stiilne kroom föönihoidja, mis oma praktilisusega mõjub ka kui omaette sisustuselement. Erilise kujuga föönihoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Mediclinics Dualflow Plus M14ACS harjatud

    Kätekuivati Mediclinics Dualflow Plus M14ACS harjatud

    925,00 €

    Mediclinics DualFlow Plus on tõeline Premium-klassi kätekuivati ning seda mitmes aspektis - selle kuivatamise tsükkel on erakordselt lühike (8-15 sekundit), selle müratase on madal (vaid 62 dBA ECO-režiimis) ning lisaks on toode ka säästlik ja keskkonnasõbralik (energiakulu kõigest 420W ECO-režiimis). Sellest tulenevalt on see hea valik suure koormusega ühiskondlikesse ruumidesse (näiteks restoranid, kaubanduskeskused, lennujaamad jne), kus soovitakse maksimaalselt pöörata tähelepanu klientide mugavusele, ent samas ka kulude kokkuhoiule. 

    Mediclinics DualFlow Plus M14ACS on harjatud (mati) pinnaviimistlusega kätekuivati, mille korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Komplektis sisalduv HEPA filter puhastab ümbritsevat õhku tahketest osakestest (sigaretisuits, tolmulestad, õietolm jms), mis aitab omakorda vältida ebameeldivaid lõhnu, kuna parendab pidevalt õhukvaliteeti. Biocote© hõbeioonidel põhinev tehnoloogia annab kätekuivatile lisaks püsiva antibakteriaalse ja antimikroobse kaitse.

    Mediclinics DualFlow Plus kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav. Valikuliselt on võimalik koguda jäätmevesi paaki või juhtida otse kanalisatsiooni.

     

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas