Aksessuaarid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-hari Faneco satiin

    WC-hari Faneco satiin

    57,00 €

    WC-hari Faneco satiin on valmistataud vastupidavast ja kvaliteetsest harjatud 304 roostevabast terasest, mida saab paigaldada nii põrandale kui ka seinale. Satiin viimistlusega WC-hari sobib hästi ühiskondlikult kasutatavatesse ruumidesse näiteks nagu hotellid, spaad ja restoranid. Harjal on ka eemaldatav plastik tops, mis muudab toote puhastamise ime lihtsaks. 

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Franke Atlas roostevaba teras

    Seebidosaator Franke Atlas roostevaba teras

    54,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune roostevabast terasest seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  3. WC-hari Gedy Pirenei PI3303-13 kroom

    WC-hari Gedy Pirenei PI3303-13 kroom

    37,00 €

    Gedy Pirenei PI3303-13 on seinale kinnitatav WC-hari, mis on moodsa mati klaasiga ja kroom detailidega. Minimalistliku stiiliga WC-hari sobib hästi hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse. WC-hari sobib ideaalselt kokku samas sarjas olevate vannitoa aksessuaaridega.

    Lähemalt
  4. Seinariiul Ravak Natural 450

    Seinariiul Ravak Natural 450

    150,00 €

    Ravak Natural 450 on kahe riiuliga lahtine seinakapp, mida on võimalik kombineerida koos Natural seeria valamu, valamukapi, peegli ja kinnise seinakapiga. See annab lugematu arvu erinevaid tootekombinatsioone, mis võimaldab maksimaalselt arvesse võtta iga vannitoa võimalusi ja vajadusi.

    Lahtine seinakapp on parim lahendus erinevate korvikeste, küünalde, lõhnapulkade ja teiste sisustuselementide presenteerimiseks, mida oleks patt kappi ära peita.

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Mediclinics Dualflow Plus M14ACS harjatud

    Kätekuivati Mediclinics Dualflow Plus M14ACS harjatud

    925,00 €

    Mediclinics DualFlow Plus on tõeline Premium-klassi kätekuivati ning seda mitmes aspektis - selle kuivatamise tsükkel on erakordselt lühike (8-15 sekundit), selle müratase on madal (vaid 62 dBA ECO-režiimis) ning lisaks on toode ka säästlik ja keskkonnasõbralik (energiakulu kõigest 420W ECO-režiimis). Sellest tulenevalt on see hea valik suure koormusega ühiskondlikesse ruumidesse (näiteks restoranid, kaubanduskeskused, lennujaamad jne), kus soovitakse maksimaalselt pöörata tähelepanu klientide mugavusele, ent samas ka kulude kokkuhoiule. 

    Mediclinics DualFlow Plus M14ACS on harjatud (mati) pinnaviimistlusega kätekuivati, mille korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Komplektis sisalduv HEPA filter puhastab ümbritsevat õhku tahketest osakestest (sigaretisuits, tolmulestad, õietolm jms), mis aitab omakorda vältida ebameeldivaid lõhnu, kuna parendab pidevalt õhukvaliteeti. Biocote© hõbeioonidel põhinev tehnoloogia annab kätekuivatile lisaks püsiva antibakteriaalse ja antimikroobse kaitse.

    Mediclinics DualFlow Plus kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav. Valikuliselt on võimalik koguda jäätmevesi paaki või juhtida otse kanalisatsiooni.

     

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas