Aksessuaarid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Franke Atlas vask

    Seebidosaator Franke Atlas vask

    67,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune vasevärvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Hansgrohe A41 roostevaba teras

    Seebidosaator Hansgrohe A41 roostevaba teras

    70,00 €

    A41 on roostevaba teras Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Franke Atlas antratsiit

    Seebidosaator Franke Atlas antratsiit

    70,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune antratsiit tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Gedy Afrodite 4980-08 hall

    Seebidosaator Gedy Afrodite 4980-08 hall

    24,00 €

    Gedy Afrodite 4980-08 on hall tasapinnale asetatav seebidosaator. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni hallist betoonist mahutiga, harjatud niklist pumba ja bambusest detailidega.

    Tegu on ülevalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Mediclinics DJ0040 valge

    Seebidosaator Mediclinics DJ0040 valge

    98,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud vedelseebi dosaator Mediclinics DJ0040 on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Vajutatava nupuga dosaator on võtmega lukustatav ning läbipaistmatut valget värvi. Seebikonteineri mahutavus on 1,5 liitrit ning selle tühjenemisest annab märku esiküljel asuv indikaator. Paigalduseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas