Aksessuaarid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 327

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784C poleeritud

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784C poleeritud

    90,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR2784C on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Poleeritud viimistlusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 2 tualettpaberirulli. Kasutatud rullide eemaldamiseks ei ole vaja dosaatorit avada - need saab lihtsa vaevaga võtta välja all asuvast pilust. Tootel on kolmes küljes indikaatoravad, mis annavad märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Gedy Pirenei PI81-02 valge

    Seebidosaator Gedy Pirenei PI81-02 valge

    28,00 €

    Gedy Pirenei PI81-02 valge on seinale kinnitatav seebidosaator. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni matt klaas mahutiga ja valgete detailidega.

    Tegu on ülevalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  3. Prügikast Gedy Potty 3L 3209-87 kuldne

    Prügikast Gedy Potty 3L 3209-87 kuldne

    22,00 €

    Gedy Potty 3209-87 kuldne on eraldiseisev 3 liitrilise mahutavusega prügikast. Prügikasti on väga mugav kasutada tänu pedaaliga tõstetavale kaanele ning lisaks on prügikastil ka sang, mille abil on lihtne seda liigutada. Kvaliteetne prügikast sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  4. Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI70-13 kroom

    Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI70-13 kroom

    29,00 €

    Gedy Pirenei PI70-13 on seinale kinnitatav kandiline kroom rätikurõngas. Minimalistliku stiiliga rätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  5. Tualettpaberidosaator Faneco COSMO valge

    Tualettpaberidosaator Faneco COSMO valge

    40,00 €

    Faneco COSMO on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-210mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Dosaatori ümar kujub tagab toote lihtsa puhastamise ning juurde on lisatud ka paberi liigset kasutust takistav süsteem. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning vähesel määral läbipaistev, mis muudab paberi koguse nägemise ime lihtsaks. 

    COSMO tualettpaberidosaator on valmistatud üli tugevast ja vastupidavast polükarbonaat ABS materjalist, mida on väga raske purustada. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 327

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas