Aksessuaarid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kätekuivati Mediclinics Machflow M09ACS harjatud

    Kätekuivati Mediclinics Machflow M09ACS harjatud

    Tavahind: 391,00 €

    Erihind 365,00 €

    Mediclinics Machflow® M09ACS on harjatud (mati) pinnaviimistlusega roostevabast terasest kätekuivati, mis on hinnatud ennekõike selle energiasäästu ja kiire kuivatuse poolest. Machflow® kuivati sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. 

    Mediclinics Machflow® korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Toode käivitub automaatselt sensoriga ning kuivatusrežiimi pikkuseks on kõigest 10-15 sekundit. Erilise populaarsuse on toode saavutanud oma avangardliku disaini ning erinevate pinnaviimistluste poolest - kuivati on saadaval valge, musta, poleeritud ja harjatud pinnatöötlusega, mistõttu sobitub see hästi erinevate interjööridega.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 100-120 cm põrandast. Mediclinics Machflow® kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  2. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784 valge

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784 valge

    58,00 €

    Terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR0784 on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Valge värvusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 2 tualettpaberirulli. Kasutatud rullide eemaldamiseks ei ole vaja dosaatorit avada - need saab lihtsa vaevaga võtta välja all asuvast pilust. Tootel on kolmes küljes indikaatoravad, mis annavad märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  3. Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783CS harjatud

    Tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783CS harjatud

    Tavahind: 66,00 €

    Erihind 62,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud tualettpaberidosaator Mediclinics PR2783CS on mõeldud kasutamiseks koos Ø230mm paberrulliga. Seetõttu sobib see eriliselt hästi aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse, mistõttu on see tehtud ka maksimaalselt purunemiskindlaks. Harjatud (mati) värvusega paberihoidja on lukustatav ning mahutab 300m paberit. Toote esiküljel on indikaatorava, mis annab märku täitmisvajadusest.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 65-75 cm põrandast. Paigalduseks vajalikud kruvid ning Mediclinics ® võti sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Mediclinics DJ0040 valge

    Seebidosaator Mediclinics DJ0040 valge

    98,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud vedelseebi dosaator Mediclinics DJ0040 on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Vajutatava nupuga dosaator on võtmega lukustatav ning läbipaistmatut valget värvi. Seebikonteineri mahutavus on 1,5 liitrit ning selle tühjenemisest annab märku esiküljel asuv indikaator. Paigalduseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. WC-hari Mediclinics Aura ES1002B must

    WC-hari Mediclinics Aura ES1002B must

    33,00 €

    Mediclinics Aura ES1002B on mattmusta viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas