Aksessuaarid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nagi Faneco Double satiin

    Nagi Faneco Double satiin

    22,00 €

    Faneco Double on kahe konksuga ja satiin viimistlusega nagi. Minimalistliku joonega nagi on valmistataud kvaliteetsest ja vastupidavast 304 harjatud roostevabast terasest. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka sobiv valik kodustesse tingimustesse. Double nagiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  2. Seinapealne prügikast Faneco 23L satiin

    Seinapealne prügikast Faneco 23L satiin

    77,00 €

    Faneco seinale paigaldatav prügikast, mille mahutavus on 23L, sobib ideaalselt ühiskondlikult kasutatavatesse ruumidesse. Satiin viimistlusega prügikast on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest harjatud 430 roostevabast terasest.

    Lähemalt
  3. Kätepaberirulli hoidja Faneco seinale

    Kätepaberirulli hoidja Faneco seinale

    47,00 €

    Kätepaberirulli hoidja Faneco on mõeldud seinale paigaldamiseks ning sobib ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos tööstusliku paberirulliga, mille suurim diameeter on 400mm.

    Tööstuslik kätepaberirulli hoidja on rohelist värvi ning valmistataud vastupidavast plastist ja terasest. 

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Faneco POP 0,5L valge

    Seebidosaator Faneco POP 0,5L valge

    14,00 €

    Faneco POP on hügieeni sertifikaadiga seebidosaator, mistõttu sobib see ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse. Seebidosaatori teeb eriliseks tema ergonoomiline väljaulatuv nupp, mida on võimalik vajutada küünarnukiga.

    Seinale paigaldatavasse dosaatorisse mahub 0.5 liitrit vedelikku, mille kogust saab jälgida toote esiküljel asuva pilu abil. Seebidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist.

    Lähemalt
  5. WC-hari Faneco roostevaba teras/must

    WC-hari Faneco roostevaba teras/must

    15,00 €

    WC-hari Faneco roostevaba teras/must on valmistataud vastupidavast ja kvaliteetsest poleeritud 304 roostevabast terasest, mida paigaldatakse seinale. Poleeritud viimistlusega WC-hari sobib hästi ühiskondlikult kasutatavatesse ruumidesse näiteks nagu hotellid, spaad ja restoranid. Kaasas on kõik vajalik toote paigalduseks. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas