Aksessuaarid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-hari Gedy Pirenei PI3303-02 valge

    WC-hari Gedy Pirenei PI3303-02 valge

    37,00 €

    Gedy Pirenei PI3303-02 on seinale kinnitatav WC-hari, mis on moodsa mati klaasiga ja valgete detailidega. Minimalistliku stiiliga WC-hari sobib hästi hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse. WC-hari sobib ideaalselt kokku samas sarjas olevate vannitoa aksessuaaridega.

    Lähemalt
  2. Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI23-13 kroom

    Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI23-13 kroom

    39,00 €

    Gedy Pirenei PI23-13 on seinale kinnitatav kahe liikuva osaga kroom rätikuhoidja. Minimalistliku stiiliga rätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  3. Hambaharjahoidja Hansgrohe AddStoris mattmust

    Hambaharjahoidja Hansgrohe AddStoris mattmust

    39,00 €

    AddStoris on mattmust seina külge kinnitatav Hansgrohe hambaharjahoidja, mis on valmistatud matistatud klaasist. Hambaharjahoidja kinnitatakse tugevalt seina külge metallist kinnituse abil. Mattmust hambaharjahoidja loob vannitoast ühtse terviku koos teiste Hansgrohe mattmustade toodetega. 

    Kõik tarvikud hambaharjahoidja kinnitamiseks sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  4. Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI23-14 must

    Rätikuhoidja Gedy Pirenei PI23-14 must

    39,00 €

    Gedy Pirenei PI23-14 on seinale kinnitatav kahe liikuva osaga must rätikuhoidja. Minimalistliku stiiliga rätikuhoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Rätikuhoidja sobib hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Faneco TOP 1L satiin

    Seebidosaator Faneco TOP 1L satiin

    35,00 €

    Faneco TOP on minimalistliku stiiliga kandiline seebidosaator, mis on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest 304 roostevabast terasest. Seinale paigaldatavasse seebidosaatorisse mahub 1 liiter vedelikku. Seebidosaator on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Seetõttu on satiin viimistlusega dosaatoril ka lukk ja esiküljel on pilu vedeliku koguse nägemiseks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 34

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas