Aksessuaarid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Mediclinics DJ0010F valge

    Seebidosaator Mediclinics DJ0010F valge

    19,00 €

    Vedelseebidosaator Mediclinics DJ0010F on lihtne, kuid vastupidav lahendus ühiskondlikesse ruumidesse. Vajutatava nupuga dosaator on lukustatav ning valmistatud tugevast plastikust. Konteiner on tumeda suitsukarva viimistlusega ning valget värvi vajutusnupp on käepärase suurusega. Seebikonteineri mahutavus on 1,1 liitrit. Paigalduseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. WC-hari Mediclinics Aura ES1002CS satiin

    WC-hari Mediclinics Aura ES1002CS satiin

    Tavahind: 33,00 €

    Erihind 31,00 €

    Mediclinics Aura ES1002CS on harjatud viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Mediclinics DJ0040CS harjatud

    Seebidosaator Mediclinics DJ0040CS harjatud

    Tavahind: 88,00 €

    Erihind 82,00 €

    Roostevabast terasest valmistatud vedelseebi dosaator Mediclinics DJ0040CS on disainitud spetsiaalselt ühiskondlikesse ruumidesse ja tehtud maksimaalselt purunemiskindlaks. Vajutatava nupuga dosaator on võtmega lukustatav ning harjatud (mati) viimistlusega. Seebikonteineri mahutavus on 1,5 liitrit ning selle tühjenemisest annab märku esiküljel asuv indikaator. Paigalduseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Föön Mediclinics Smartflow SC0004 valge

    Föön Mediclinics Smartflow SC0004 valge

    136,00 €

    Mediclinics Smartflow® SC0004 on automaatse käivitusega valge föön, mis on modernse disaini ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, ujulatesse ja koolidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Föön kuivatab juuksed kiirelt ja efektiivselt ning on samaaegselt mürataseme poolest vaikne ja energiasäästlik. Paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis. 

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Mediclinics Optima M99A valge

    Kätekuivati Mediclinics Optima M99A valge

    178,00 €

    Mediclinics Optima® M99A on valge pinnaviimistlusega elektriline kätekuivati, mis on ideaalseks lahenduseks olukorras, kus otsitakse optimaalse võimsusega, ent samas konkurentsivõimelise hinnaga kätekuivatit. Optima® kätekuivati on hooldusvaba ning sobib kasutamiseks ennekõike keskmise koormusega ühiskondlikes ruumides (restoranid, teatrid, büroohooned jt). 

    Mediclinics Optima® korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Kuivati käivitub automaatselt sensoriga, mille reageerimiskaugust on võimalik muuta, et kuivati pakuks maksimaalselt kasutusmugavust erinevates paigalduskohtades.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 100-120 cm põrandast. Mediclinics Optima® kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas