Aksessuaarid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    14,00 €

    Faneco POP S on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-230mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse, mida kinnitab ka tootega kaasas olev hügieeni sertifikaat. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    POP S tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused, võti toote lukustamiseks ning kaks tualettpaberirulli hoidjat läbimõõtudega 4,5 ja 5,5.

    Lähemalt
  2. Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    Kätekuivati Faneco MISTRAL PRO must

    83,00 €

    Faneco MISTRAL PRO on kumera disainiga seinale paigaldatav elektriline kätekuivati, mille korpus on valmistatud vastupidavast mustast ABS termoplast materjalist. MISTRAL PRO sobib ideaalselt suurema koormusega ühiskondlikesse ruumidesse. Kätekuivati teeb veel eriliseks selle väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. 

    Kätekuivati käivitub automaatselt tänu infrapuna sensoritele ning kuivatusrežiimi pikkus on 10-12 sekundit. Soovituslik paigaldus kõrgus on 95-120 cm põrandast. Faneco MISTRAL PRO kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt
  3. Tualettpaberidosaator Faneco ECO valge

    Tualettpaberidosaator Faneco ECO valge

    13,00 €

    Faneco ECO on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-210mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    ECO tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  4. Pedaaliga prügikast Faneco ECO 20L poleeritud

    Pedaaliga prügikast Faneco ECO 20L poleeritud

    34,00 €

    Faneco ECO 20L on eraldiseisev kaanega prügikast, mis on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest poleeritud 430 roostevabast terasest. Prügikasti on väga mugav kasutada tänu pedaaliga tõstetavale kaanele ning lisaks on prügikastil ka sang, mille abil on lihtne seda liigutada. Prügikastil on sees musta värvi plast konteiner. 

    Lähemalt
  5. Kätepaberidosaator Faneco SAT hõbedane

    Kätepaberidosaator Faneco SAT hõbedane

    24,00 €

    Faneco SAT on hõbedane kandilise kujuga kätepaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Lukustatav dosaator sobib kasutamiseks koos nii Z- kui ka C-kujuliselt volditud kätepaberitega, mahutades korraga kuni 400 paberit. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas