Aksessuaarid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kätepaberidosaator Faneco POP M

    Kätepaberidosaator Faneco POP M

    25,00 €

    Faneco POP M on kandilise kujuga valge kätepaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Lukustatav dosaator sobib kasutamiseks koos Z- kujulise volditud kätepaberitega, mahutades korraga kuni 600 paberit. Paberi koguse nägemiseks on toote esiküljel selleks ettenähtud pilu. 

    POP M kätepaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  2. Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    Tualettpaberidosaator Faneco POP S valge

    14,00 €

    Faneco POP S on ümara kujuga valge tualettpaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks koos Ø180-230mm paberirulliga. Seetõttu sobib see ideaalselt aktiivse kasutusega ühiskondlikesse ruumidesse, mida kinnitab ka tootega kaasas olev hügieeni sertifikaat. Tualettpaberidosaator on lukustatav ning toote esiküljel on ka pilu paberi koguse nägemiseks.

    POP S tualettpaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused, võti toote lukustamiseks ning kaks tualettpaberirulli hoidjat läbimõõtudega 4,5 ja 5,5.

    Lähemalt
  3. Seinapealne prügikast Faneco 30L satiin

    Seinapealne prügikast Faneco 30L satiin

    132,00 €

    Faneco seinale paigaldatav kaanega prügikast, mille mahutavus on 30L, sobib ideaalselt ühiskondlikult kasutatavates ruumidesse. Satiin viimistlusega prügikasti teeb eriliseks tema koonjas kuju, mis on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast harjatud 430 roostevabast terasest.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Faneco TOP 1L satiin

    Seebidosaator Faneco TOP 1L satiin

    35,00 €

    Faneco TOP on minimalistliku stiiliga kandiline seebidosaator, mis on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest 304 roostevabast terasest. Seinale paigaldatavasse seebidosaatorisse mahub 1 liiter vedelikku. Seebidosaator on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Seetõttu on satiin viimistlusega dosaatoril ka lukk ja esiküljel on pilu vedeliku koguse nägemiseks.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Faneco HIT 1L satiin

    Seebidosaator Faneco HIT 1L satiin

    48,00 €

    Faneco HIT on minimalistliku stiiliga kandiline seebidosaator, mis on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest 304 roostevabast terasest. Seinale paigaldatavat seebidosaatorit võib kasutada ka käte desinfitseerija jaoks. Dosaatorisse mahub 1 liiter vedelikku.

    Seebidosaator on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Seetõttu on satiin viimistlusega dosaatoril ka lukk ja esiküljel on pilu vedeliku koguse nägemiseks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas