Aksessuaarid

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Föönihoidja Gedy Eros 2355-13 kroom

    Föönihoidja Gedy Eros 2355-13 kroom

    18,00 €

    Gedy Eros 2355-13 on seinale kinnitatav stiilne kroom föönihoidja, mis oma praktilisusega mõjub ka kui omaette sisustuselement. Erilise kujuga föönihoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Libisemisvastane vannimatt Gedy River TAVA401-08 hall

    Libisemisvastane vannimatt Gedy River TAVA401-08 hall

    10,00 €

    Gedy River TAVA401-08 on halli värvusega libisemisvastane vannimatt, mis on praktiline tarvik pea igas vannitoas. Mati põhjas asetsevad iminapad hoiavad mati kenasti paigal, muutes sellega vannis käimise ohutuks ja nauditavaks. Vesi voolab mugavalt läbi "jõekivide" ka siis, kui matt asub veeäravoolu kohal.

    Vannimatt on mõõdus 35 x 70 cm, mistõttu sobitub see kenasti enamike vannidega. Soovi korral on võimalik asetada kõrvuti ka mitu matti ja katta sellega suurem ala.

    Lähemalt
  3. Kätepaberidosaator Faneco ECO valge

    Kätepaberidosaator Faneco ECO valge

    15,00 €

    Faneco ECO on kandilise kujuga valge kätepaberidosaator, mis on mõeldud kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse. Lukustatav dosaator sobib kasutamiseks koos nii Z- kui ka C-kujuliselt volditud kätepaberitega, mahutades korraga kuni 400 paberit. Paberi koguse nägemiseks on toote esiküljel selleks ettenähtud pilu. 

    ECO kätepaberidosaator on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast ABS termoplast materjalist. Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja võti toote lukustamiseks.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Franke Atlas vask

    Seebidosaator Franke Atlas vask

    67,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune vasevärvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Kätekuivati Mediclinics Machflow M09ACS harjatud

    Kätekuivati Mediclinics Machflow M09ACS harjatud

    Tavahind: 391,00 €

    Erihind 365,00 €

    Mediclinics Machflow® M09ACS on harjatud (mati) pinnaviimistlusega roostevabast terasest kätekuivati, mis on hinnatud ennekõike selle energiasäästu ja kiire kuivatuse poolest. Machflow® kuivati sobib kasutamiseks ennekõike suure koormusega ühiskondlikes ruumides, nagu restoranid, kohvikud, büroohooned jt. 

    Mediclinics Machflow® korpus on disainitud maksimaalselt vandalismikindlaks. Toode käivitub automaatselt sensoriga ning kuivatusrežiimi pikkuseks on kõigest 10-15 sekundit. Erilise populaarsuse on toode saavutanud oma avangardliku disaini ning erinevate pinnaviimistluste poolest - kuivati on saadaval valge, musta, poleeritud ja harjatud pinnatöötlusega, mistõttu sobitub see hästi erinevate interjööridega.

    Soovituslik paigalduskõrgus on 100-120 cm põrandast. Mediclinics Machflow® kätekuivati tuleb valmiskomplekteerituna, mistõttu on paigaldus kiire ja mugav.

    Lähemalt

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 325

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas