Elektriboilerid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Thermor Onix Connect 100 80L

    Elektriboiler Thermor Onix Connect 100 80L

    408,00 €

    Thermor Onix Connect 100 on 80-liitrine topeltanumaga elektriboiler, mis on täiuslik kombinatsioon ruumi- ja energiat säästvast lamedast veeboilerist. Boileris on kasutusel kaks keraamilist küttekeha, mis asuvad metallkorpustes ning on vahetatavad ilma seadet veest tühjendamata. Mõlemas anumas on ka magneesiumanood, mis tagab roostekindluse.

    Smart-juhtpaneel võimaldab mugavalt seadistada boileri veetemperatuuri, sealhulgas näidata ka järelejäänud soojavee kogust boileris. Boost-funktsioon võimaldab soojendada 1 dušikoguse vett vähem kui 30 minutiga. Iseõppiv juhtseade kohandab ennast tarbija harjumustega ning valmistab ette vastava koguse vett, mis võimaldab säästa elektrit kuni 20%. Boileri saab ühendada wi-fi võrku.

    Onix seeria boilerite märksõnadeks on ruumi- ja energiasäästlikus. Tänu lamedale disainile jääb boileri sügavus alla 30 cm. Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Thermor boilereid on mugav paigaldada ning boiler on sobilik nii lubjarikkale kui ka happelisele veele.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 150L

    Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 150L

    254,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on elektriline 150L veeboiler, mis on vertikaalse paigaldusega. Boiler on mõõtudelt kompaktne, mistõttu sobib ühthästi paigaldamiseks nii korterisse, majja ja suvilasse. Suuremad boilerid sobivad kasutamiseks ka ühiskondlikes kohtades, nagu spordisaalid, restoranid ja kohvikud. Bosch veeboileri tõhus soojusisolatsioon tagab minimaalsed soojuskaod ja seadme ökonoomse töö. Antibakteriaalne klaaskeraamiline kate kaitseb kindlalt korrosiooni eest ja kindlustab vee kõrge puhtuse.

    Boileril on ka spetsiaalne külmumisvastane režiim, mis hoiab talveperioodil paagis veetemperatuuri 10°C juures, tarbides samaaegselt minimaalselt elektrit. Boileri kõrgeim veetemperatuur on 70°C ning veesoojenemine 15°C kuni 65°C toimub 4 h 21 min jooksul. Bosch Tronic boileritel on suured magneesiumanoodid, mis pakuvad lisakaitset korrosiooni vastu. Standardsed 1/2" ühendused tagavad boileri mugava ühendamise. Komplektis sisaldub montaažiplaat, kaitseklapp, paigaldusšabloon, võrgujuhe ja paigaldusjuhend.

    Lähemalt
  3. Elektriboiler Electrolux Avion DL 80L

    Elektriboiler Electrolux Avion DL 80L

    292,00 €

    Electrolux Avion DL 80L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Lamedakujulisel Avion DL boileril on kaks sisepaaki, milles on kaks üksteisest sõltumatut kütteelementi. Boileri sisepaagid on viimistletud korrosiooni eest kaitsva ning ülitugeva Sapphire Flex tehnoloogia email kattega.

    Elektriboileril on kaks küttevõimsust – täis ja pool võimsusega režiimid. Lisaks on boileril ka säästurežiim, mis suurendab kütteelementide ressurssi, kaitseb katlakivi eest ning desinfitseerib vett. Elektriboileri komplektiga on kaasas rikkevoolukaitselüliti ning paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt
  4. Elektriboiler Electrolux Avion DL 100L

    Elektriboiler Electrolux Avion DL 100L

    308,00 €

    Electrolux Avion DL 100L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Lamedakujulisel Avion DL boileril on kaks sisepaaki, milles on kaks üksteisest sõltumatut kütteelementi. Boileri sisepaagid on viimistletud korrosiooni eest kaitsva ning ülitugeva Sapphire Flex tehnoloogia email kattega.

    Elektriboileril on kaks küttevõimsust – täis ja pool võimsusega režiimid. Lisaks on boileril ka säästurežiim, mis suurendab kütteelementide ressurssi, kaitseb katlakivi eest ning desinfitseerib vett. Elektriboileri komplektiga on kaasas rikkevoolukaitselüliti ning paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Red Duo kroom + boiler + filter

    Köögisegisti Grohe Red Duo kroom + boiler + filter

    1 569,00 €

    Grohe Red Duo on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroom viimistlusega Grohe Red Duo köögisegisti, 4-liitrine veeboiler ja veefilter. See tähendab, et segistist tuleb igal hetkel ka joogikõlbulikku keevat vett. Segisti on ideaalne abimees köögis, kuna ei ole enam kunagi vaja oodata veekeetja järgi. Õiguspoolest - eraldi veekeetjat pole kööki enam vajagi.

    Red Duo on silmapaistva kroom viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Lisaks on segistil ka lastelukk, mis takistab kogemata keeva vee avamist.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas