Elektriboilerid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 100L vertikaalne

    Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 100L vertikaalne

    350,00 €

    Thermor Duralis ACI+ on 100L hooldusvaba veeboiler, mis paigaldatakse vertikaalselt seinale. Boileris on kasutusel keraamiline küttekeha, mis asub metallkorpuses ning on vahetatav ilma seadet veest tühjendamata. Lisaks on boileril vees kulumatu titaananood, millega tagatakse raua keemiline tasakaal ja välistatakse korrodeerumine, boonusena väheneb oluliselt katlakivi teke.

    Elektrooniline termostaat võimaldab mugavalt seada temperatuuri vahemikus 50-65°C 1-kraadise täpsusega. Thermor Duralis ACI+ boilereid on mugav paigaldada ning boiler on sobilik nii lubjarikkale kui ka happelisele veele.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

    Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

    120,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 Mini on elektriline 10L veeboiler, mis on saadaval nii alt kui ka ülevalt ühendatava mudelina. Kuna tegu on mõõtudelt väikese veeboileriga, sobib see hästi näiteks suvilatesse, vagunelamutesse, kontorisse, kauplustesse, töökodadesse, ladudesse, tanklatesse ja teistesse kohtadesse, kus igapäevane veetarbimine ning boileri jaoks eraldatav ruum ei ole suur. Bosch veeboileri tõhus soojusisolatsioon tagab minimaalsed soojuskaod ja seadme ökonoomse töö. Antibakteriaalne klaaskeraamiline kate kaitseb kindlalt korrosiooni eest ja kindlustab vee kõrge puhtuse.

    Boileril on ka spetsiaalne külmumisvastane režiim, mis hoiab talveperioodil paagis veetemperatuuri 10°C juures, tarbides samaaegselt minimaalselt elektrit. Boileri kõrgeim veetemperatuur on 70°C ning veesoojenemine 15°C kuni 65°C toimub 23 minuti jooksul. Bosch Tronic boileritel on suured magneesiumanoodid, mis pakuvad lisakaitset korrosiooni vastu. Komplektis sisaldub kaitseklapp ning standardsed 1/2" ühendused tagavad boileri mugava ühendamise.

    Lähemalt
  3. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 50L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 50L

    Tavahind: 498,00 €

    Erihind 415,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt
  4. Elektriboiler Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L

    Elektriboiler Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L

    369,00 €

    Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L on õhukese disainiga seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. See A-energiaklassi elektriboiler on nutiboilerite lipulaev! Täida oma kodu mugavusega - Smart Inverter boiler suudab energiakasutust täielikult ise optimeerida. Electroluxi uusim tehnoloogia on suunatud energiatarbimise vähendamisele, võimalikult optimeeritud tarbimise juures pikenevad ka kütteelementide ja boileri enda eluiga. 

    Elektriboileril on kasutusel X-HEAT süsteem, mis tähendab, et boileri küttekehadel ei ole veega otsest kokkupuudet. Kuiv küttekeha kindlustab, et küttekehale ei teki katlakivi ja boileri eluiga on oluliselt pikem. SI seeria elektriboilerid on varustatud elektrilise anoodiga, see ei vaja aja jooksul väljavahetamist ja takistab boileri sisemusel korrodeerumist. Boileril on ka Bacteria Stop süsteem, mis kütab teatud intervalliga boileris oleva vee 70 kraadini, see takistab bakterite levikut ka juhul, kui boilerit ei ole pikemat aega kasutatud. Samuti on olemas ka Eco süsteem, mis ei küta boileris vett üle 55°C, on kindlaks tehtud, et sellise temperatuuri juures kütteelementide eluiga tõuseb oluliselt, vesi on jätkuvalt desinfitseeritud ja katlakivi ei ole praktiliselt võimeline moodustuma. 

    Nutiboiler õpib ise tundma kasutajate veetarbimist, selle järgi leiab ajaaknad, kus ei ole vaja nii intensiivselt vett soojendada. Boileril on võimekus ise enda tööd reguleerida, kuid soovi korral saab selle tööle panna ka enda seadistuste järgi. Sisseehitatud Wi-Fi moodul võimaldab boileri seadistamist läbi nutiseadme igal ajahetkel, samuti on võimalik seadistusi määrata ka boileri ekraanilt. 

    Lähemalt
  5. Elektriboiler Electrolux Q-Bic 10L valamualune

    Elektriboiler Electrolux Q-Bic 10L valamualune

    96,00 €

    Electrolux Q-Bic 10L on kompaktsete mõõtudega, kuid äärmiselt võimas elektriboiler, mis oma mahu poolest sobib ideaalselt majapidamisse lisa boileriks. Q-Bic elektriboiler on mugava ülemise sisselülitusega, mis võimaldab boilerit paigaldada näiteks töötasapinna alla.

    Boileril on võimas kütteelement ning korrosioonikaitse süsteem Protect Tank. Lisaks on Q-Bic elektriboileril ka spetsiaalne termostaat, mis kaitseb veesoojendajat ülekuumenemise eest. Elektriboileri lisaohutuse tagab automaatne väljalülitus paagist vee otsa saamise korral ning äravoolu kaitseklapp, mis aitab vabaneda üleliigsest rõhust.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 74

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas