Dušikabiinid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 21

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Massaažikabiin Duschy 5304

    Massaažikabiin Duschy 5304

    734,00 €

    Duschy 5304 on hea hinnaga lihtne massaažikabiin, mis sobib hästi neile dušisõpradele, kes ei ütle ära ka lõõgastavast massaažist. Tegu on särava turvaklaasiga massaažikabiiniga, mis oma optimaalsete mõõtude poolest sobib hästi ka väiksematesse vannitubadesse.

    Komplekti kuulub käsidušš, kehadušš, laedušš, valgustus, iste, peegel, riiulid ja äravool. Sügav alusvann pakub rõõmu ka pere kõige pisematele.

    Lähemalt
  2. Massaažikabiin Duschy 6015

    Massaažikabiin Duschy 6015

    1 070,00 €

    Duschy 6015 on särava turvaklaasiga kompaktne massaažikabiin, mis sobib hästi neile dušisõpradele, kes ei ütle ära ka lõõgastavast massaažist. Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat turgutavast seljamassaažist. Oma optimaalsete mõõtude poolest sobib massaažikabiin hästi ka väiksematesse vannitubadesse.

    Komplekti kuulub massaažikäsidušš, kehadušš, laedušš, LED-laevalgusti, puutetundlik nupp valgustusele, iste, peegel, riiulid ja äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Hafa Polaris Round

    Dušikabiin Hafa Polaris Round

    1 209,00 €

    Hafa Polaris Round on ümara kujuga stiilne dušikabiin, mis on läbipaistva turvaklaasiga ning hõbedase profiiliga. Dušikabiini kõrgus 1995 mm võimaldab selle paigaldamist vannitubades, mille üldkõrgus on vähemalt 2 m. Komplektis sisaldub dušialus (kõrgusega 12 cm), mille esipaneel on kergesti eemaldatav. Lisaks sisaldub komplektis dušikomplekt Hafa Lime, kuid sobiv dušisegisti tuleb eraldi juurde osta.

    Dušikabiin Hafa Polaris Round on saadaval neljas erinevas mõõdus, mistõttu on see lihtsasti paigaldatav erineva suuruse ja kujuga vannitubades. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  4. Massaažikabiin Duschy 5043

    Massaažikabiin Duschy 5043

    1 204,00 €

    Duschy 5043 on kandilise disainiga täiskomplektne massaažikabiin, mis on justkui eraldi vannituba valmis kujul. Erakordne massaažikabiin on mõeldud inimestele kes soovivad midagi enamat kui tavapärast duši kogemust.

    Dušikabiinil asetsevad seinad 360 kraadi, seega on võimalik kabiin paigaldada nurka, kus viimistlust ei ole tehtud. Liugustega dušikabiin on valmistatud kirkast 6 mm paksusest turvaklaasist ning hõbedast alumiinium raamprofiilist. Alusel on lihtsasti eemaldatavad esi- ja küljepaneelid, mis on oluline ummistuste tekkel.

    Massaažikabiinis on olemas laedušš, 6 seinasisest massaažidušši, massaažikäsidušš ja segisti. Erilisteks lisadeks on veel jalamassaaž, kaks riiulit, peegel, valgustus, istekoht ja ventilaator.

    Lähemalt
  5. Dušikabiin Hafa Polaris Square

    Dušikabiin Hafa Polaris Square

    1 209,00 €

    Hafa Polaris Square on kandilise kujuga stiilne dušikabiin, mis on läbipaistva turvaklaasiga ning hõbedase profiiliga. Dušikabiini kõrgus 1995 mm võimaldab selle paigaldamist vannitubades, mille üldkõrgus on vähemalt 2 m. Komplektis sisaldub dušialus (kõrgusega 12 cm), mille esipaneel on kergesti eemaldatav. Lisaks sisaldub komplektis dušikomplekt Hafa Lime, kuid sobiv dušisegisti tuleb eraldi juurde osta.

    Dušikabiin Hafa Polaris Square on saadaval neljas erinevas mõõdus, mistõttu on see lihtsasti paigaldatav erineva suuruse ja kujuga vannitubades. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 21

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas