Dušialused

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    220,00 €

    Roth Marmo Neo Square-R on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. 

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifooni. Kaheteistkümne erineva mõõdu seast leiab midagi igasse vannituppa.

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Flat Integro

    Dušialus Roth Flat Integro

    363,00 €

    Roth Flat Integro on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas. Dušialusel on stiilne roostevabast terasest äravool, mis jätab duširenni mulje.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  3. Dušialus Roth Viki Lux

    Dušialus Roth Viki Lux

    369,00 €

    Roth Viki Lux on valge värvuse ja kumera kujuga sügav dušialus, millel on integreeritud istumisalus. Sügav dušialus pakub mugavust majapidamises, kus on väikseid lapsi ja/või lemmikloomi. Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad selleks reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Meie tootevalikus on saadaval ka sobiv klaasist dušisein - Roth Portland Neo. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka sobiva sifooni.

    Lähemalt
  4. Dušialus Vispool QQ-145

    Dušialus Vispool QQ-145

    431,00 €

    Vispool QQ-145 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  5. Klaasikuivataja Duschy Clever must

    Klaasikuivataja Duschy Clever must

    10,00 €

    Klaasikuivataja Duschy Clever on abivahend, kui oled väsinud veejälgede puhastamisest klaaspindadelt. Clever klaasikuivataja kinnitatakse iminapaga siledale vannitoaplaadile või klaasile. Pärast dušiall käimist lihtsalt tõmba pinnad klaasikuivatajaga üle ning vesi, mustus ega katlakivi ei saa sinna ladestuda. 

    Clever klaasipuhastaja on saadaval kolmes erinevas viimistluses, pakkudes seega sobivat varianti igale vannitoale. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas