Dušialused

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušialus Vispool KD-90

    Dušialus Vispool KD-90

    265,00 €

    Vispool KD-90 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. KD-90 mudelile on disainitud kõrgem nurk, kus on mugav hoiustada erinevaid dušitarvikuid. 

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Cola-P

    Dušialus Roth Cola-P

    199,00 €

    Roth Cola-P on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandilise dušinurgaga. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada sifooni.

    Lähemalt
  3. Dušialus Roth Flat Kvadro-Rectangle

    Dušialus Roth Flat Kvadro-Rectangle

    168,00 €

    Roth Flat Kvadro-Rectangle on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  4. Dušialus Roth Hawaii-P

    Dušialus Roth Hawaii-P

    199,00 €

    Roth Hawaii-P on valge värvuse ja kumera kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt
  5. R550

    Dušialus PAA Art RO90

    232,00 €

    PAA Art RO90 on läikiva viimistlusega kumer kivimassist dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse. Dušialusel on stiilne disan, mis toob igasse vannituppa natuke omapärasust. Komplekti kuuluvad dušialuse paneel ning reguleeritavad jalad. Soovi korral on võimalik komplekti lisada Turboflow sifooni. Art RO90 puhul on võimalik valida 500mm ja 550mm kumeruse raadiuse vahel. Standardis on tegu valge dušialusega, kuid soovi korral on võimalik tellida dušialus ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas