Dušialused

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušialus Roth Marmo Neo Round

    Dušialus Roth Marmo Neo Round

    215,00 €

    Roth Marmo Neo Round on valumarmorist kumer dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifooni. Dušialuse raadius on 550.

    Lähemalt
  2. Dušialus Vispool KK-100

    Dušialus Vispool KK-100

    298,00 €

    Vispool KK-100 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  3. Dušialus Vispool KZ-80

    Dušialus Vispool KZ-80

    239,00 €

    Vispool KZ-80 on valge värvusega kandiline dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. Dušialuse põhja katavad struktuursed triibud, mis takistavad sellel libisemist.

    Dušialus on mõeldud põrandasse süvistamiseks. Soovi korral saab lisada komplekti sifooni. 

    Lähemalt
  4. Dušialus Roth Flat Kvadro-Square

    Dušialus Roth Flat Kvadro-Square

    158,00 €

    Roth Flat Kvadro-Square on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Dušialusele on võimalik tellida lisaks ka esipaneeli, sellisel juhul on soovituslik komplekti lisada ka dušialuse jalad. 

    Lähemalt
  5. Dušialus Roth Marmo Neo Square-S

    Dušialus Roth Marmo Neo Square-S

    218,00 €

    Roth Marmo Neo Square-S on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Kõrgema klassi ohutuse tagamiseks on dušialusel libisemisvastane viimistlus.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sifoon. 

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 65

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas