Dušinurgad

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Austin

    Dušinurk Roth Austin

    275,00 €

    Roth Austin on kumera kujuga dušinurk, mille klaasid on disainitud privaatsuse huvides modernse mustriga. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Ravak Supernova S2 must

    Dušinurk Ravak Supernova S2 must

    322,00 €

    Ravak Supernova seeria on inspireeritud mugavusest, kompaktsusest ning minimalistlikust disainist. See on seeria, kus meelepärase dušinurga saad kujundada Sina ise. Supernova lai ning mitmekülgne valik on meele järgi ka kõige nõudlikumale tarbijale.

    Supernova S2 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb kahest liikuvast dušiuksest. Dušinurga profiil ja uks on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval musta värvusega. Dušinurga turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. Võimalik on valida kolme erineva klaasi viimistluse vahel: Pearl, Transparent ja Grape.

    Dušinurga teeb eriti funktsionaalseks see, et kombineerida saab erineva suurusega dušiuste vahel (nt 80 x 100 cm; 90 x 90 cm). Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    265,00 €

    Ravak Supernova seeria on inspireeritud mugavusest, kompaktsusest ning minimalistlikust disainist. See on seeria, kus meelepärase dušinurga saad kujundada Sina ise. Supernova lai ning mitmekülgne valik on meele järgi ka kõige nõudlikumale tarbijale.

    Supernova S4-80 on äärmiselt kompaktne ning mugav kumera disainiga dušinurk. See on varustatud AntiBlock-mehhanismiga, mis tagab dušiuste sujuva ja vaikse liikumise ning takistab liikuvate osade kinnikiilumist. Dušinurga profiil ja uks on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge värvusega. Dušinurga turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. Võimalik on valida kolme erineva klaasi tooni vahel: Pearl, Transparent ja Grape.

    Toode koosneb kahest liikumatust osast ja lükanduksest, mis omakorda koosneb kahest kumerast osast. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Balteco Fold must

    Dušinurk Balteco Fold must

    Tavahind: 1 100,00 €

    Erihind 955,00 €

    Uudne Balteco Fold raamistatud dušinurk on praktiline ja efektne vannitoa sisekujunduselement. Fold dušinurk on 200 cm kõrge ja valmistatud 6 mm karastatud turvaklaasist, mis on saadaval kirkana (FT1) või toonituna (FT2). Fold seeria eripäraks on musta värvusega alumiiniumprofiilid, mis lisavad Sinu vannituppa industriaalset hõngu.

    Dušinurgaga sisaldub komplektis kõik vajalik paigalduseks. Fold dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mille mõõte saab valida all pool.  Eritellimusena on võimalik toodet tellida ka laiusega 60-95 cm. Võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg.

    Lähemalt
  5. Dušinurk Roth TB + TDO1

    Dušinurk Roth TB + TDO1

    806,00 €

    Roth TB + TDO1 on kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, lisaks avaneb uks sisse- ja väljapoole. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    TB + TDO1 dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas