Dušinurgad

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 80

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2

    1 397,00 €

    Dušinurk Stikla Lorena Black Deep-2 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Lorena Black Deep-2 standardne dušinurk on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Lorena Black Deep-2 dušinurk on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Uksed on varustatud hingedega, mis tõstavad ust avades üles, et põrand kriimustada ei saaks. Hinged on ka isekinnituvad ning sulgevad ukse alati tavaasendisse. Ust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušinurk tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Duschy Corner

    Dušinurk Duschy Corner

    582,00 €

    Corner on kandilise disainiga Duschy dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida lausa 10 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Corner dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased seinaprofiilid, 6 mm karastatud turvaklaas ja magnetsulgur. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Corner dušinurga uksed on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratavad.

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Roth Simple Square

    Dušikabiin Roth Simple Square

    557,00 €

    Dušikabiini Roth Simple Square on nelinurkse kujuga täiskomplektne dušikabiin, mida on hea kasutada ruumides, kuhu tavapärast dušinurka ei ole võimalik paigaldada. Dušikabiin ei vaja täiendavat toestust ning on täielikult veekindel. Dušikabiini uksed on valmistatud läbipaistvast turvaklaasist ning tagaseinad on mattviimistlusega ning roheka tooniga. Dušikabiini profiilid on valget värvi ning lükanduste veekindluse tagavad magnetist tihendid.

    Roth Simple Square dušikabiin sisaldab ka segistit ning liftiga dušikomplekti, mille käsidušil on kolm erinevat massaažifunktsiooni. Tegu on tervikliku tootega, mis on kohe valmis paigaldamiseks. Toode on saadaval kahes mõõdus.

    Lähemalt
  4. Dušikabiin Noro Wave

    Dušikabiin Noro Wave

    Tavahind: 1 631,00 €

    Erihind 1 305,00 €

    Noro Wave on kaarja kujuga dušikabiin, millel on läbipaistev turvaklaas (paksusega 6 mm) ja õhukesed matt-hõbedased profiilid. Komplektis sisaldub alumiiniumist dušipaneel koos 3-funktsioonilise dušisegistiga ning valumarmorist dušialus, mis on tugevam, kvaliteetsem ja vaiksem võrreldes tavapärase akrüülalusega. Suur vihmadušš tagab luksusliku ja lõõgastava dušinaudingu.

    Wave dušikabiini uksed on 180-kraadi ulatuses avatavad ning sulguvad mugavalt magnettihendite abil. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  5. Dušinurk Ravak Pivot P2 must

    Dušinurk Ravak Pivot P2 must

    584,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P2 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb kaheosalisest liikuvast dušiuksest ja liikumatust dušiseinast. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast musta värvi alumiiniumist. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Selle dušinurga teeb eriti funktsionaalseks toote saadavus erinevates mõõtmetes – valida saab kolme erineva ukse mõõdu ja kolme erineva seina mõõdu vahel. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 80

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas