Dušiseinad ja -uksed

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 53

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušiuks Stikla Rebecca Black

    Dušiuks Stikla Rebecca Black

    588,00 €

    Dušiuks Stikla Rebecca Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Rebecca Black standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Rebecca dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Dušisein Stikla Due

    Dušisein Stikla Due

    410,00 €

    Dušisein Stikla Due on unikaalne fikseeritud dušisein. Lihtne lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Kerged, kuid ratsionaalsed jooned teevad dušinurgast minimalisti unistuse, kroomitud profiilid lisavad rustikaalsust.

    Stikla Due on valmistatud kvaliteetsest 8 mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Dušisein Stikla Conforto Cor Black

    Dušisein Stikla Conforto Cor Black

    316,00 €

    Dušisein Stikla Conforto Cor Black on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Conforto Cor Black standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Conforto Cor Black dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Dušiuks Ravak Pivot P1 must

    Dušiuks Ravak Pivot P1 must

    376,00 €

    Pivot P1 on musta värvi raamidega pöörlevatel hingedel uks nišši paigaldamiseks. Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. 

    Dušiukse profiil on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on musta värvusega. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušiukse läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Lähemalt
  5. Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3

    Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3

    889,00 €

    Dušiuks Stikla Serena Black Lux Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Serena Black Lux Deep-3 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Serena Black Lux Deep-3 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Liugust saab tellida avanema nii paremale kui vasakule poole. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 53

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas