Dušinurgad ja -seinad

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Orlando Neo

    Dušinurk Roth Orlando Neo

    238,00 €

    Roth Orlando Neo on nurgakujuline dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Orlando Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Orlando Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth Austin

    Dušinurk Roth Austin

    275,00 €

    Roth Austin on kumera kujuga dušinurk, mille klaasid on disainitud privaatsuse huvides modernse mustriga. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Roth Denver

    Dušinurk Roth Denver

    290,00 €

    Roth Denver on kumera kujuga dušinurk, millel on privaatsuse huvides toonitud klaasid. Dušinurga uks avaneb väljapoole ning seda on võimalik paigaldada nii vasaku- kui ka paremakäelisena. Ukse käepide on kasutatav ka rätihoidjana ning dušinurk on valmistatud 6 mm paksusest turvaklaasist.

    Dušinurk on saadaval kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  4. Dušialus Vispool R-90

    Dušialus Vispool R-90

    259,00 €

    Vispool R-90 on valge värvusega kumer dušialus. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest komposiitkivimist, mis on katsudes mõnusalt pehme, kuid dušinaudinguteks väga stabiilne ja tugeva konstruktsiooniga. 

    Dušialust saab paigaldada otse põrandale, komplektis sisalduvad reguleeritavad jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral saab komplekti lisada ka sobiva sifooni ja esipaneeli. 

    Lähemalt
  5. Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    Dušialus Roth Marmo Neo Square-R

    220,00 €

    Roth Marmo Neo Square-R on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. 

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põrandale kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisalduvad dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka sifooni. Kaheteistkümne erineva mõõdu seast leiab midagi igasse vannituppa.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas