Dušinurgad ja -seinad

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušiuks Duschy Door

    Dušiuks Duschy Door

    291,00 €

    Duschy Door on uks dušiniši jaoks, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida 4 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Door koosneb ühest sisse- ja väljapoole liikuvast dušiuksest. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Door dušiuks on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratav.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Duschy Basic

    Dušinurk Duschy Basic

    331,00 €

    Basic on kandilise disainiga Duschy dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Basic dušinurgal on läbipaistev klaas ja valida on 3 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Basic dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased seinaprofiilid, 6 mm karastatud turvaklaas ja magnetsulgur. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Roth Portland Neo

    Dušinurk Roth Portland Neo

    231,00 €

    Roth Portland Neo on kõrgendatud alusele mõeldud dušinurk, millel on kumer kuju ning täisulatuses raam. Kõrgnedatud alusega dušinurk on praktiline lahendus, sest seda saab kasutada ka väikese vannina. Sellel dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas.

    Portland Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka kõrge dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  4. Dušialus Roth Prestol

    Dušialus Roth Prestol

    348,00 €

    Roth Prestol on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Integreeritud kaheosaline sifoon tagab kiirema veeäravoolu dušinurgas. Sifooni roostevabast terasest kate on detailideni viimistletud ning rõhutab toote luksulikku disaini.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisaldub kaheosaline sifoon ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Roth Prestol dušialus on saadaval 6 erinevas mõõdus - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  5. Dušinurk Duschy Twice Corner

    Dušinurk Duschy Twice Corner

    606,00 €

    Duschy Twice Corner on kahe kokkuvolditava uksega dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Twice dušinurga ukse puhul on võimalik valida 6 erineva laiuse vahel ning lisaks määrata sobiv ukse avanemissuund. Kumbki uks on külgsuunas reguleeritav 2 cm ulatuses.

    Duschy Twice Corner koosneb kahest täielikult kokkuvolditavast dušiuksest, mis on läbipaistva klaasiga. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas