Dušinurgad ja -seinad

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Ravak Supernova S4-90

    Dušinurk Ravak Supernova S4-90

    334,00 €

    Ravak Supernova seeria on inspireeritud mugavusest, kompaktsusest ning minimalistlikust disainist. See on seeria, kus meelepärase dušinurga saad kujundada Sina ise. Supernova lai ning mitmekülgne valik on meele järgi ka kõige nõudlikumale tarbijale.

    Supernova S4-90 on äärmiselt kompaktne ning mugav kumera disainiga dušinurk. See on varustatud AntiBlock-mehhanismiga, mis tagab dušiuste sujuva ja vaikse liikumise ning takistab liikuvate osade kinnikiilumist. Dušinurga profiil ja uks on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge värvusega. Dušinurga turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. Võimalik on valida kolme erineva viimistluse vahel: Pearl, Transparent ja Grape.

    Toode koosneb kahest liikumatust osast ja lükanduksest, mis omakorda koosneb kahest kumerast osast. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või osta juurde sobiv dušialus.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Duschy Twice Corner

    Dušinurk Duschy Twice Corner

    606,00 €

    Duschy Twice Corner on kahe kokkuvolditava uksega dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Twice dušinurga ukse puhul on võimalik valida 6 erineva laiuse vahel ning lisaks määrata sobiv ukse avanemissuund. Kumbki uks on külgsuunas reguleeritav 2 cm ulatuses.

    Duschy Twice Corner koosneb kahest täielikult kokkuvolditavast dušiuksest, mis on läbipaistva klaasiga. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Duschy Round

    Dušinurk Duschy Round

    604,00 €

    Round on ümara disainiga Duschy dušinurk, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida lausa 10 erineva mõõdu vahel.

    Duschy Round dušinurk koosneb kahest dušiuksest, mida saab mugavalt liigutada nii sisse- kui ka väljapoole. Tootel on hõbedased seinaprofiilid, 6 mm karastatud turvaklaas ja magnetsulgur. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Round dušinurga uksed on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratavad.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Ravak Pivot P1 must

    Dušinurk Ravak Pivot P1 must

    550,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P1 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb liikuvast dušiuksest ja liikumatust dušiseinast. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast musta värvi alumiiniumist. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Selle dušinurga teeb eriti funktsionaalseks toote saadavus erinevates mõõtmetes – valida saab kahe erineva ukse mõõdu ja kolme erineva seina mõõdu vahel. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  5. Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    326,00 €

    Ravak Supernova seeria on inspireeritud mugavusest, kompaktsusest ning minimalistlikust disainist. See on seeria, kus meelepärase dušinurga saad kujundada Sina ise. Supernova lai ning mitmekülgne valik on meele järgi ka kõige nõudlikumale tarbijale.

    Supernova S4-80 on äärmiselt kompaktne ning mugav kumera disainiga dušinurk. See on varustatud AntiBlock-mehhanismiga, mis tagab dušiuste sujuva ja vaikse liikumise ning takistab liikuvate osade kinnikiilumist. Dušinurga profiil ja uks on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge värvusega. Dušinurga turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. Võimalik on valida kolme erineva klaasi tooni vahel: Pearl, Transparent ja Grape.

    Toode koosneb kahest liikumatust osast ja lükanduksest, mis omakorda koosneb kahest kumerast osast. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas