Dušinurgad ja -seinad

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth AMR2N Brilliant

    Dušinurk Roth AMR2N Brilliant

    1 035,00 €

    Roth AMR2N Brilliant on kumera kujuga dušinurk, mis on traditsioonilise disainiga kuid eriliste kroomitud industriaalsete detailidega. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale konstruktsioonile ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth AMR2N Brilliant raamita dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth Elegant Neo GR2N

    Dušinurk Roth Elegant Neo GR2N

    1 030,00 €

    Roth Elegant Neo GR2N on kumera kujuga dušinurk, mis on traditsioonilise disainiga kuid eriliste kroomitud industriaalsete detailidega. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale konstruktsioonile ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth Elegant Neo GR2N raamita dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Dušinurk Roth AMD2+AMB Brilliant

    Dušinurk Roth AMD2+AMB Brilliant

    939,00 €

    Roth AMD2+AMB Brilliant on suur ja avar kandiline dušinurk, mis koosneb dušiuksest ja dušiseinast. Tegu on väga mitmekülgse tootega, kuna ust on võimalik paigutada nii paremale kui ka vasakule, uks on lükandmehhanismiga. Dušinurga mõõtmeid on võimalik valida allolevast valikust vastavalt vajadusele.

    AMD2+AMB Brilliant dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga teeb eriliseks magnetiga sulgur, mis ei lase vett ukse vahelt läbi. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1

    990,00 €

    Dušiuks Stikla Adele Plus Black Deep-1 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiuksest minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Adele Plus Black Deep-1 standardne dušiuks on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Adele Plus Black Deep-1 dušiuks on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Dušiust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Standard dušiuks tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  5. Dušiuks Hüppe Design Pure must

    Dušiuks Hüppe Design Pure must

    941,00 €

    Hüppe Design Pure on musta profiiliga dušiuks, mis komplimenteerib igat interjööri. Dušiuksel on mustad käepidemed ning seinaprofiilid, klaasid on kirkad. 

    Hüppe Design Pure dušiuks on mõeldud paigaldamiseks nišši või koos fikseeritud seinaga. Dušinurga alus ega sifoon komplektis ei sisaldu, kuid soovi korral saab neid meie e-poest eraldi juures tellida. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas