Dušinurgad ja -seinad

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Houston Neo

    Dušinurk Roth Houston Neo

    221,00 €

    Roth Houston Neo on kumera disainiga dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Houston Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Houston Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Dušinurk on saadava kahes erinevas mõõdus ning soovi korral saate allolevast valikust lisada komplekti ka dušialuse ja sifooni.

    Lähemalt
  2. Dušialus Roth Prestol

    Dušialus Roth Prestol

    348,00 €

    Roth Prestol on valumarmorist kandiline dušinurga alus, mis on tõeline äriklass dušinurga maailmas. Valumarmorist dušialus ei ole mitte ainult elegantne ja meeldiv puudutada, vaid ka ülimalt lihtne hooldada. Integreeritud kaheosaline sifoon tagab kiirema veeäravoolu dušinurgas. Sifooni roostevabast terasest kate on detailideni viimistletud ning rõhutab toote luksulikku disaini.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Komplektis sisaldub kaheosaline sifoon ja dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes.

    Roth Prestol dušialus on saadaval 6 erinevas mõõdus - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  3. Dušiuks Duschy Twice

    Dušiuks Duschy Twice

    303,00 €

    Duschy Twice on kokkuvolditav uks dušiniši jaoks, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Twice dušinurga ukse puhul on võimalik valida 6 erineva laiuse vahel ning lisaks määrata sobiv ukse avanemissuund. Uks on külgsuunas reguleeritav 2 cm ulatuses.

    Duschy Twice koosneb ühest täielikult kokkuvolditavast dušiuksest, mis on läbipaistva klaasiga. Tootel on hõbedased seinaprofiilid ja 6 mm karastatud turvaklaas. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole.

    Lähemalt
  4. Dušinurk Gustavsberg Round

    Dušinurk Gustavsberg Round

    786,00 €

    Dušinurk Gustavsberg Round on ümara disainiga dušinurk, mis sobib valatult igasse vannituppa. Ustel on poleeritud hõbedased käepidemed ning seinaprofiilid. Uksi saab paigaldada nii paremale kui ka vasakule avanevana. Ukse avanemisnurk on 180 kraadi. 

    Dušiuste seinaprofiilid teevad paigalduse lihtsaks ja kiireks. Puuduvad põrandaprofiilid, mistõttu on uste puhastamine lihtsam. Tõstvad hinged kergitavad avamisel ust 5 mm.

    Reguleeritav seinaprofiil võimaldab paigaldada dušiseina otse isegi kõverate seinte puhul. Lai profiil võimaldab aukude puurimist pinnapealsete torude tarbeks. Lisana on saadaval laiendusprofiil 20mm.

    Komplektis sisalduvad kaks dušiust koos kõikide paigaldustarvikute ja -juhistega.

    Lähemalt
  5. Dušialus PAA Classic KV

    Dušialus PAA Classic KV

    223,00 €

    PAA Classic KV on läikiva viimistlusega kandiline kivimassist dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse. Classic KV on klassikalise stiiliga dušialus, mis sulandub hästi igasse vannituppa. Komplekti kuuluvad dušialuse paneel ning reguleeritavad jalad. Soovi korral on võimalik komplekti lisada Turboflow sifooni. Classic KV on saadaval kolmes erinevas suuruses: 800x800, 900x900 või 1000x1000 (mm). 

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 192

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas