Dušinurgad ja -seinad

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Ravak Pivot P2

    Dušinurk Ravak Pivot P2

    547,00 €

    Ravak Pivot seeria märksõnadeks on minimaalselt metallprofiile ja maksimaalselt läbipaistvust. Seda seeriat iseloomustab avarus, õrnad piirjooned ja kerge disain. Dušinurgad on saadaval mitmes erinevas mõõdus, sobides ideaalselt nii väiksemasse linnakorterisse kui ka avaramasse vannituppa.

    Pivot P2 on kandilise disainiga dušinurk, mis koosneb kaheosalisest liikuvast dušiuksest ja liikumatust dušiseinast. Dušinurga profiil on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge või satiin värvusega. Dušinurga ust on võimalik 180 kraadi pöörata vastavalt sellele, kas soovite ust avada paremalt või vasakult poolt. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Selle dušinurga teeb eriti funktsionaalseks toote saadavus erinevates mõõtmetes – valida saab kolme erineva ukse mõõdu ja kolme erineva seina mõõdu vahel. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  2. Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3

    559,00 €

    Dušisein Stikla Kaira Black Deep-3 on kui industriaalne revolutsioon, selle kõige paremas võtmes. Tööstuslik lähenemine toob vannituppa vastupidavuse ning töökindluse. Lihtsad kuid ratsionaalsed jooned teevad dušiseinast minimalisti unistuse, mattmustad raamid lisavad rustikaalsust. Stikla Kaira Black Deep-3 standardne dušisein on piisavalt kompromissitu, et luua toetav taust Sinu rajule vannitoa sisustusele või just olla eraldi tellitava disainklaasiga selle vaieldamatu staar. Valik on Sinu.

    Stikla Kaira Black Deep-3 dušisein on valmistatud kvaliteetsest 8mm paksusest niiskust hülgavast turvaklaasist, mis on põrutus- ning kuumakindel. Standard dušisein tuleb läbipaistva klaasiga, soovi korral saab tellida disainklaasi - pronks, hall, mattvalge, mattpronks või ekstra klaar toon. Disainklaasi soovi korral palun võtta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Hafa Polaris Round

    Dušikabiin Hafa Polaris Round

    1 209,00 €

    Hafa Polaris Round on ümara kujuga stiilne dušikabiin, mis on läbipaistva turvaklaasiga ning hõbedase profiiliga. Dušikabiini kõrgus 1995 mm võimaldab selle paigaldamist vannitubades, mille üldkõrgus on vähemalt 2 m. Komplektis sisaldub dušialus (kõrgusega 12 cm), mille esipaneel on kergesti eemaldatav. Lisaks sisaldub komplektis dušikomplekt Hafa Lime, kuid sobiv dušisegisti tuleb eraldi juurde osta.

    Dušikabiin Hafa Polaris Round on saadaval neljas erinevas mõõdus, mistõttu on see lihtsasti paigaldatav erineva suuruse ja kujuga vannitubades. Hafa - disainitud Skandinaavias just Sinu vajadusi arvestades!

    Lähemalt
  4. Dušiuks Duschy DuoDoor

    Dušiuks Duschy DuoDoor

    423,00 €

    Duschy DuoDoor on kaheosaline uks dušiniši jaoks, mis on võimalik komplekteerida iga vannitoa vajadustest lähtuvalt. Saadaval on kolm klaasidisaini - kirgas klaas, toonitud klaas ja osaliselt mattklaas. Lisaks on võimalik valida 4 erineva dušiukse mõõdu vahel.

    Duschy DuoDoor koosneb kahest sisse- ja väljapoole liikuvast dušiuksest. Tootel on hõbedased seinaprofiilid, 6 mm karastatud turvaklaas ja magnetsulgur. Komplektis sisaldub põrandatihend, mis takistab vee voolamist dušinurgast väljapoole. Door dušiuks on vasaku- ja paremakäeliste jaoks ümberpööratav. Dušiseina kogulaius on reguleeritav 5 cm ulatuses.

    NB! 350 + 350 mõõdus dušiuks on saadaval vaid kirka ja toonitud viimistlusena. 

    Lähemalt
  5. Dušinurk Ravak Blix Slim must

    Dušinurk Ravak Blix Slim must

    584,00 €

    Blix Slim on luksuslik mustade raamidega dušinurk, mis koosneb kahest liikuvast dušiuksest. Blix seeriat on Ravaki poolt aastate jooksul pidevalt täiustatud ning kaasaegsete tehnoloogiate ja teadmistega on loodud uus seeria Blix slim. Sellel seerial on eriti õhukesed metallist raamid, kuid kvaliteedi osas ei ole järeleandmisi tehtud. 

    Dušinurga teeb eriti funktsionaalseks see, et kombineerida saab erineva suurusega dušiuste vahel (nt 80 x 100 cm; 90 x 90 cm). Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus. Dušinurga läbipaistev turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas