Invatooted

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käetoed Gustavsberg Nordic Care 3051 prill-lauaga

    Käetoed Gustavsberg Nordic Care 3051 prill-lauaga

    530,00 €

    Gustavsberg Nordic Care 3051 käetoed paigaldatakese WC-poti külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud pulberlakitud terasest ja käepidemed polüuretaanist. Haardkäepidemid on tumehallid ning ergonoomiliselt vormitud. Üks käepide talub 70 kg koormust.

    Komplektis on valge prill-laud. Juurde on võimalik osta käepidemele sobiv paberihoidja. Käetoed sobivad kõigile Nordic-, Logic- ja Nordic3-sarja WC-pottidele.

    Lähemalt
  2. WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco satiin

    WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco satiin

    32,00 €

    WC-paberihoidja Faneco on mõeldud paigaldamiseks samas seerias olvatele tugikäepidemetele, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Hoidja saab paigaldada tugikäepidemele mille toru läbimõõt on 32mm. WC-paberihoidja on satiin viimistlusega ning on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast 316 AISI roostevabast terasest.

    Lähemalt
  3. Tugikäepide Mediclinics Medinox harjatud

    Tugikäepide Mediclinics Medinox harjatud

    Tavahind: 41,00 €

    Erihind 38,00 €

    Mediclinics Medinox tugikäepide on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepide on sobilik WC-desse, duširuumidesse, vannitubadesse jne. Medinox seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. 

    Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid ning ümmargused kruvide katteplaadid. Tugikäepide on saadaval mõõdus 40 - 90 cm.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga S-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga S-Size põhjaklapiga

    Tavahind: 102,00 €

    Erihind 82,00 €

    Grohe Eurosmart on elegantse stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks erivajadustega inimese koju, sest segisti käepide on väljaulatuv, olles seega äärmisel mugav haarata. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp. 

    Lähemalt
  5. WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco valge

    WC-paberihoidja tugikäepidemele Faneco valge

    15,00 €

    Valge WC-paberihoidja Faneco on mõeldud paigaldamiseks samas seerias olvatele tugikäepidemetele, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Hoidja saab paigaldada tugikäepidemele mille toru läbimõõt on 32mm. WC-paberihoidja on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast  süsinikterasest.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas