Invatooted

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Gustavsberg Atlantic GB41215147 käsidušiga

    Valamusegisti Gustavsberg Atlantic GB41215147 käsidušiga

    132,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Atlantic GB41215147 on ajatu ja lihtsa disainiga segisti. Segisti paindlikud ja siledad veeühendusvoolikud muudavad puhastamise ja paigalduse lihtsamaks. Eriti praktiliseks teeb antud toote selle käsidušš, mille abil on võimalik lisaks intiimpiirkondade, lemmikloomade ja vannitoa pesemiseks läbi viia ka muid toiminguid. Valamusegisti keraamiline tööorgan tagab tilkumisvaba ja pika kasutusea. Heade omaduste hulka saab veel liigitada selle Eco-flow tehnoloogia, mis säästab vee- ja energiatarbimist. 

    Segistil on temperatuuri piiramise funktsioon, et ennetada kuumaveepõletusi. Komplekti kuulub segisti, käsidušš ning seinahoidik.

    Lähemalt
  2. Invavalamu Gustavsberg 157119630110

    Invavalamu Gustavsberg 157119630110

    179,00 €

    157119630110 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on mõeldud erivajadustega inimestele. Erinevalt tavalistest valamutest on invavalamud madalad, mis võimaldab ratastoolis inimesel vabalt valamu ette liikuda. Valamute laiad servad võimaldavad neile mugavalt ja ohutult toetuda.

    Valamut on võimalik paigaldada nii Gustavsbergi valamuraamile kui ka poltidega otse seina külge. Sellisel juhul peaks poltide väljaulatuv osa olema 50 ± 2 mm seinast. Mutrid, tihendid ja seibid sisalduvad komplektis, kuid sobiv segisti ja paigalduseks vajalikud poldid tuleb eraldi soetada.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga S-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga S-Size põhjaklapiga

    Tavahind: 102,00 €

    Erihind 82,00 €

    Grohe Eurosmart on elegantse stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks erivajadustega inimese koju, sest segisti käepide on väljaulatuv, olles seega äärmisel mugav haarata. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp. 

    Lähemalt
  4. Tugikäepide põrandale Faneco 600 poleeritud

    Tugikäepide põrandale Faneco 600 poleeritud

    254,00 €

    Põrandale paigaldatav WC-tugikäepide Faneco 600 on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Sellel tugikäepidemel on integreeritud WC-paberihoidja ning käepidet on võimalik vajaduse korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse lukustussüsteemi abil.

    Faneco 600 tugikäepide on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast poleeritud 316 AISI roostevabast terasest. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Tugikäepide nurgale Mediclinics Medinox harjatud

    Tugikäepide nurgale Mediclinics Medinox harjatud

    132,00 €

    Mediclinics Medinox nurka paigaldatav tugikäepide on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepide on sobilik WC-desse, duširuumidesse, vannitubadesse jne.

    Medinox seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid ning ümmargused kruvide katteplaadid.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas