Käterätikuivatid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura mattmust

    Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura mattmust

    210,00 €

    Zehnder Aura on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Zehnder Aura disainradiaatorit on võimalik kasutada elektriküttega ning selleks on radiaatoriga kaasas ka 120 cm pikkune kaabel. Kaabli ühendus asub radiaatori alumisel osal.

    Disainradiaatoriga on kaasas juhtpaneel, millega on võimalik seda seadistada 6 erineva režiimi vahel – Night, Boost, Frost Protection, Comfort, Chrono (nädala programm) ning Standby (0.5 W). Lisaks on radiaatoril ka Smart Sensor, mis saab aru kui vannitoas on aken lahti ning suurendab seatud temperatuuri.

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Lisaks on Zehnder Aura käterätikuivateid saadaval ka valge ja kroom viimistlusega.

    Lähemalt
  2. Käterätikuivati Mario Lux

    Käterätikuivati Mario Lux

    161,00 €

    Lux on veeküttega Mario käterätikuivati, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest. Toode on praktiline lisa vannituppa, mis hoiab alati käterätikud ja hommikumantli mõnusalt soojana. Toode on mõeldud kasutamiseks kütteveega. Lux toob mugavuse, praktilisuse ja funktsionaalsuse Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  3. Käterätikuivati Mario Luxor

    Käterätikuivati Mario Luxor

    359,00 €

    Luxor on veeküttega Mario käterätikuivati, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest. Tootel on praktiline soojendusega riiul, mis hoiab alati käterätikud ja hommikumantli mõnusalt soojana. Toode on mõeldud kasutamiseks kütteveega. Luxor toob mugavuse, praktilisuse ja funktsionaalsuse Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  4. Käterätikuivati Mario Premium Luxor

    Käterätikuivati Mario Premium Luxor

    471,00 €

    Premium Luxor on veeküttega käterätikuivati, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest. Toode on praktiline lisa vannituppa, mis hoiab alati käterätikud ja hommikumantli mõnusalt soojana. Toode on mõeldud kasutamiseks kütteveega. Premium Luxor toob mugavuse, praktilisuse ja funktsionaalsuse Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  5. Käterätikuivati Mario Hotel

    Käterätikuivati Mario Hotel

    219,00 €

    Hotel on veeküttega Mario käterätikuivati, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest. Tootel on praktiline soojendusega riiul, mis hoiab alati käterätikud ja hommikumantli mõnusalt soojana. Toode on mõeldud kasutamiseks kütteveega. Hotel toob mugavuse, praktilisuse ja funktsionaalsuse Sinu vannituppa.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas