Käterätikuivatid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriline käterätikuivati Laris Comfort valge

    Elektriline käterätikuivati Laris Comfort valge

    Tavahind: 210,00 €

    Erihind 168,00 €

    Laris Comfort on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Laris Comfort disainradiaatorit on võimalik kasutada elektriküttega ning selleks on radiaatoriga kaasas ka kaabel. Kaabli ühendus asub radiaatori parempoolsel alumisel osal.

    Disainradiaatoriga on kaasas juhtpaneel, millega on võimalik seda seadistada 3 erineva režiimi vahel – Max, Mid, Min. Lisaks on radiaatoril ka ECO funktsioon, mis aitab hoida kokku energiakuludelt. Tootel on kuiv kütteelement, mis tagab töökindluse pikkadeks aastateks. 

    Lähemalt
  2. Käterätikuivati Zehnder Aura kroom

    Käterätikuivati Zehnder Aura kroom

    153,00 €

    Zehnder Aura on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Zehnder Aura disainradiaator sobib paigaldamiseks suletud süsteemidesse. Selle paigaldamiseks on kaks võimalust - kas sooja veega keskküttesüsteemi või küttevesi/elekter hübriidühendusega. Käterätikuivati küttesüsteemi ühendamise asukoht asub toote alumisel osal.

    Kroom viimistlusega käterätikuivati torude vahel on piisavalt ruumi rätikute mahutamiseks, mis lihtsustab ka selle puhastamist. Lisaks on käterätikuivatil minimaalne sügavus, millega on silmas peetud just väiksemaid vannitubasid.

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Lisaks on Zehnder Aura käterätikuivateid saadaval ka valge ja mattmusta viimistlusega. Küttesüsteemi ühendamistarvikud ei sisaldu komplektis. Hübriidühenduseks on vaja lisaks tellida kontroller, kütteelement ja muud paigaldustarvikud, lisainformatsiooni jaoks palun võtke ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  3. Elektriline käterätikuivati Laris Atlant must

    Elektriline käterätikuivati Laris Atlant must

    Tavahind: 198,00 €

    Erihind 159,00 €

    Laris Atlant on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Laris Atlant disainradiaatorit on võimalik kasutada elektriküttega ning selleks on radiaatoriga kaasas ka kaabel. Kaabli ühendus asub radiaatori parempoolsel alumisel osal.

    Disainradiaatoriga on kaasas juhtpaneel, millega on võimalik seda seadistada 3 erineva režiimi vahel – Max, Mid, Min. Lisaks on radiaatoril ka ECO funktsioon, mis aitab hoida kokku energiakuludelt. 

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Tootel on kuiv kütteelement, mis tagab töökindluse pikkadeks aastateks. 

    Lähemalt
  4. Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura valge

    Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura valge

    193,00 €

    Zehnder Aura on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Toode on mõeldud ühendamiseks elektriliselt, seega saab kasutada ka vannitubades, kus ei ole ettenähtud valmidust kütteveega käterätikuivati kasutamiseks.

    Valge viimistlusega käterätikuivati torude vahel on piisavalt ruumi rätikute mahutamiseks, mis lihtsustab ka selle puhastamist. Lisaks on käterätikuivatil minimaalne sügavus, millega on silmas peetud just väiksemaid vannitubasid.

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Lisaks on Zehnder Aura käterätikuivateid saadaval ka kroom ja mattmusta viimistlusega. Küttesüsteemi ühendamistarvikud ei sisaldu komplektis. 

    Lähemalt
  5. Käterätikuivati Varmiko Classic KU roostevaba teras

    Käterätikuivati Varmiko Classic KU roostevaba teras

    177,00 €

    Varmiko Classic KU on seinale paigaldatav käterätikuivati, mis on erilise disainiga ning väga praktiline valik igasse vannituppa. Varmiko Classic KU on veeküttega ühendatav käterätikuivati, mida on võimalik paigaldada nii küttesüsteemi kui ka tarbeveele - seda tänu spetsiaalsele roostekindlale materjalile. Tootel on külgmised ühendused ja võimalik on valida tsentrite vahemikku 600 mm ja 500 mm vahel. 

    Poleeritud roostevaba terasest käterätikuivati torude vahel on piisavalt ruumi rätikute mahutamiseks, mis lihtsustab ka selle puhastamist. Ühendades toode tarbeveele on oluline teha sellele ka maandus. 

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Küttesüsteemi ühendamistarvikud ei sisaldu komplektis. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas