Käterätikuivatid

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käterätikuivati Zehnder Stalox poleeritud

    Käterätikuivati Zehnder Stalox poleeritud

    456,00 €

    Zehnder Stalox on seinale paigaldatav käterätikuivati, mis on ajatu stiiliga ning väga praktiline valik igasse vannituppa. Zehnder Stalox on veeküttega ühendatav, mida on võimalik paigaldada nii suletud sooja veega keskküttesüsteemi kui ka avatud küttesüsteemi - seda tänu spetsiaalsele roostekindlale materjalile.

    Poleeritud roostevaba terasest käterätikuivati torude vahel on piisavalt ruumi rätikute mahutamiseks, mis lihtsustab ka selle puhastamist. Vahetatavad vee sisse- ja väljavoolu pooled muudab käterätikuivati paigaldamise mugavamaks.

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Küttesüsteemi ühendamistarvikud ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  2. Elektriline käterätikuivati Laris Atlant must

    Elektriline käterätikuivati Laris Atlant must

    Tavahind: 198,00 €

    Erihind 159,00 €

    Laris Atlant on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Laris Atlant disainradiaatorit on võimalik kasutada elektriküttega ning selleks on radiaatoriga kaasas ka kaabel. Kaabli ühendus asub radiaatori parempoolsel alumisel osal.

    Disainradiaatoriga on kaasas juhtpaneel, millega on võimalik seda seadistada 3 erineva režiimi vahel – Max, Mid, Min. Lisaks on radiaatoril ka ECO funktsioon, mis aitab hoida kokku energiakuludelt. 

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Tootel on kuiv kütteelement, mis tagab töökindluse pikkadeks aastateks. 

    Lähemalt
  3. Käterätikuivati Mario Tokio

    Käterätikuivati Mario Tokio

    362,00 €

    Tokio on stiilne veeküttega käterätikuivati, mis on valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest. Toode on praktiline lisa vannituppa, mis hoiab alati käterätikud ja hommikumantli mõnusalt soojana. Toode on mõeldud kasutamiseks kütteveega. Tokio toob mugavuse, praktilisuse ja funktsionaalsuse Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  4. Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura valge

    Elektriline käterätikuivati Zehnder Aura valge

    193,00 €

    Zehnder Aura on seinale paigaldatav käterätikuivati, mille disainimisel on inspiratsiooni saadud minimalistlikust vannitoast. Toode on mõeldud ühendamiseks elektriliselt, seega saab kasutada ka vannitubades, kus ei ole ettenähtud valmidust kütteveega käterätikuivati kasutamiseks.

    Valge viimistlusega käterätikuivati torude vahel on piisavalt ruumi rätikute mahutamiseks, mis lihtsustab ka selle puhastamist. Lisaks on käterätikuivatil minimaalne sügavus, millega on silmas peetud just väiksemaid vannitubasid.

    Allolevast valikust on võimalik valida sobivad käterätikuivati mõõdud. Lisaks on Zehnder Aura käterätikuivateid saadaval ka kroom ja mattmusta viimistlusega. Küttesüsteemi ühendamistarvikud ei sisaldu komplektis. 

    Lähemalt
  5. Käterätikuivati Burlington Trafalgar valge

    Käterätikuivati Burlington Trafalgar valge

    903,00 €

    Burlington Trafalgar valge on klassikalise inglise disainiga käterätikuivati, mida iseloomustavad sõnad elegantne, retro ning stiilne. Käterätikukuivati on mõeldud keskküttega ühendamiseks, kuid lisaosa ostes on võimalik seda kasutada ka elektriühendusega. Käterätikuivatil on kombineeritud küttesüsteem, mida saab kasutada nii elektri- kui veeühendusega või kombineeritult. Käterätikuivati on mugav ja praktiline valik igasse vannituppa, mis soojendab hommikumantli ning kiirendab käterätikute kuivamist.

    Seina ning kuivatustoru vahele jääb 110 mm ning torude läbimõõt on 32 mm. Käterätikuivati maksimaalne töötemperatuur on 95℃.

    Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ning kraanid. Komplekti ei kuulu elektrisüsteemiga ühendamiseks vajalikke liiteid. Käterätikuivati sobib kasutamiseks suletud kütteveesüsteemides, kuid mitte ühendada tarbeveesüsteemiga. Kasutades radiaatorit ainult elektriliselt, täida see roostevaba lahusega ligikaudu 90% (u 6.5 l).

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas