Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 628

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 14

    Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 14

    267,00 €

    Electrolux NanoPlus EU GWH 14 on elektroonilise süütega gaasiboiler, mis on ette nähtud korterite ja väiksemate ühepereelamute varustamiseks kuuma veega. Boileril on LED-ekraan, mis kuvab vee temperatuuri. Gaasiboiler töötab ka madala vee ja gaasi survega. Lisaks tarbib seade vähe gaasi ning töötab eriti vaikselt. 

    Electroluxi gaasiboiler on ka väga turvaline valik, sest kasutusel mitmetasandilist ohutussüsteem. Toode on mõeldud paigaldamiseks tsentraalsesse gaasitrassi.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox New York 50

    Köögivalamu Reginox New York 50

    Tavahind: 222,00 €

    Erihind 193,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  3. Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

    Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

    120,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 Mini on elektriline 10L veeboiler, mis on saadaval nii alt kui ka ülevalt ühendatava mudelina. Kuna tegu on mõõtudelt väikese veeboileriga, sobib see hästi näiteks suvilatesse, vagunelamutesse, kontorisse, kauplustesse, töökodadesse, ladudesse, tanklatesse ja teistesse kohtadesse, kus igapäevane veetarbimine ning boileri jaoks eraldatav ruum ei ole suur. Bosch veeboileri tõhus soojusisolatsioon tagab minimaalsed soojuskaod ja seadme ökonoomse töö. Antibakteriaalne klaaskeraamiline kate kaitseb kindlalt korrosiooni eest ja kindlustab vee kõrge puhtuse.

    Boileril on ka spetsiaalne külmumisvastane režiim, mis hoiab talveperioodil paagis veetemperatuuri 10°C juures, tarbides samaaegselt minimaalselt elektrit. Boileri kõrgeim veetemperatuur on 70°C ning veesoojenemine 15°C kuni 65°C toimub 23 minuti jooksul. Bosch Tronic boileritel on suured magneesiumanoodid, mis pakuvad lisakaitset korrosiooni vastu. Komplektis sisaldub kaitseklapp ning standardsed 1/2" ühendused tagavad boileri mugava ühendamise.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Mataro Underbuild

    Köögivalamu Reginox Mataro Underbuild

    274,00 €

    Reginox Mataro Underbuild on valge altpoolt paigaldatav keraamiline köögivalamu. Mataro kandiline valamu on lihtsa stiiliga, mille paigaldusviis tagab puhta ja minimalistliku välimuse. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil.

    Regi-Ceramic valamud on tugevad ja kriimustuskindlad ning on kaetud glasuuriga, mis muudab pinna läikivaks ja siledaks ning tagab lihtsa puhastuse.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    110,00 €

    Franke Lina on väljatõmmatava käsiduši ning onyx värvusega kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Soovitatav segisti kaugus seinast on 50 mm.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 628

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas