Köök

Kitchen

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 117

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose

    Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose

    244,00 €

    Reginox Leon Copper Rose on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on roosa vase tooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Leon roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox R18 390

    Köögivalamu Reginox R18 390

    Tavahind: 110,00 €

    Erihind 95,00 €

    Reginox R18 390 on ringikujulise disainiga "Comfort" kollektsiooni kuuluv valamu. Sellel köögivalamul on eluaegne garantii ning valamu kausi põhi on kaetud spetsiaalse mürasummutava materjaliga. Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    R18 390 on tasapinna sisse uputatav valamu, mis kinnitub servadega töötasapinna peale ning mis fikseeritakse kaasasolevate klambritega. Lisaks sisaldub komplektis valamusõel ning äravoolukomplekt.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Reginox Levisa Gold Flax

    Köögisegisti Reginox Levisa Gold Flax

    244,00 €

    Reginox Levisa Gold Flax on kõrge kumera jooksutoruga köögisegisti, mis on kuldse tooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Levisa roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Texel 40 Pure Black

    Köögivalamu Reginox Texel 40 Pure Black

    220,00 €

    Reginox Texel 40 on integreeritav kandilise disainiga Pure Black värvi graniitvalamu. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks.

    Reginoxi graniitvalamud on valmistatud keskkonnasõbralikust komposiitmaterjalist. Lisaks on valamud kriimustuskindlad ning neid on väga lihtne hooldada. Graniitvalamud on väga tuntud ka enda antibakteriaalse pealispinna poolest. 

    Komplektis sisaldub roostevaba terase viimistlusega sõelkorv, kuid eritellimusena saab tehasest tellida ka Gun Metal, Copper, Gold või Pure Black värvitoonis sõelkorvi.  Komplektis sisalduvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Yadkin White

    Köögisegisti Reginox Yadkin White

    244,00 €

    Reginox Yadkin on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Valget värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yadkin segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 117

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas