Köök

Kitchen

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 112

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Reginox Leon Kroom - Outlet Diil

    Köögisegisti Reginox Leon Kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 137,00 €

    Erihind 124,00 €

    Reginox Leon Kroom on kõrge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Leon roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Damixa Tradition kroom

    Köögisegisti Damixa Tradition kroom

    370,00 €

    Tradition on silmapaistva kroomviimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter, inspiratsiooni on ammendatud romantilisest Prantsusmaa köögist. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka temperatuuri millega saab vajaduse korral vee püsivalt jooksma jätta. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse. Lisaks on segistil põletuskaitse ning veesäästufunktsioon Eco-Save.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögitegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 U 220

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 U 220

    168,00 €

    Hansgrohe Talis M54 U 220 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, kõrge jooksutoru. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Oras Optima 2838FN

    Köögisegisti Oras Optima 2838FN

    262,00 €

    Oras Optima 2838FN on ajatu ning lihtsa disainiga köögisegisti. Antud segisti selgete geomeetriliste vormide tõttu sobib see erinevatesse keskkondadesse suurepäraselt. Optima 2838FN on kroomiga viimistletud segisti, millel saab mugavalt selle ühe kahva abil muuta veesurvet ning temperatuuri. Segisti jooksutooru on pööratav.

    Oras Optima sarja puhul saab kindel olla, et toodete puhul on kõik Teie vajadused täidetud - tegu on kvaliteetsete, stiilsete, vastupidavate, praktiliste ning kaunite detailidega lahendustega. Optima tootevalikust leiab disaine erinevatesse interjööridesse ning ootustele.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Armatura Atut 200

    Köögisegisti Armatura Atut 200

    46,00 €

    Armatura Atut 200 on seinale paigaldatav pika jooksutoruga köögisegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus kui köögi tööpind on standard lahendusest kitsam.

    Kroomviimistlusega köögisegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Atut 200 segisti jooksutoru on pööratav, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 112

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas