Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 254

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    274,00 €

    Franke Tango-Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.  

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Urban L kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Urban L kroom väljatõmmatava käsidušiga

    208,00 €

    Franke Urban L on kroom viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga lülitiga

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga lülitiga

    359,00 €

    Franke Tango Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segistil on silikoondušš, millelt on imelihtne katlakivi eemaldada. 

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Maris MRX 110-40 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 110-40 käsitsi

    237,00 €

    Franke MRX 110-40 on altpoolt paigaldatav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2").

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Urban U polaarvalge

    Köögisegisti Franke Urban U polaarvalge

    179,00 €

    Franke Urban U on polaarvalge värvusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 254

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas