Köök

Kitchen

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Õhupuhasti Franke Tale 615 W XS roostevaba teras

    Õhupuhasti Franke Tale 615 W XS roostevaba teras

    403,00 €

    Franke Tale 615 W XS on klassikalise disainiga seinale paigaldatav õhupuhasti, mille imemisvõimsus on kuni 700 m3/h. Roostevabast terasest õhupuhastil on LED-valgustus, mis lisab oluliselt kasutusmugavust. Franke õhupuhasti ei ole mitte ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Tale õhupuhastil on 1 intensiivne ja 3 tava puhumisastet. Õhupuhastit on võimalik kasutada nii ruumi sisse kui ka ruumist välja puhumiseks. Seadet on mugav puhastada tänu metall-rasvafiltritele, mida on võimalik pesta nõudepesumasinas. Tale seadmega on kaasas torukate. Õhupuhasti komplekti ei kuulu aktiivsöefilter, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, temperatuuri piirajaga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, temperatuuri piirajaga

    92,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 antratsiit käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 antratsiit käsitsi

    909,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga antratsiit viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    182,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Franke Ronda ROG 611-62 mattmust käsitsi

    Köögivalamu Franke Ronda ROG 611-62 mattmust käsitsi

    209,00 €

    Franke Ronda ROG 611-62 mattmust on pealt monteeritav Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2").

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga.

     

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas