Köök

Kitchen

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    182,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Armatura Topaz 175

    Köögisegisti Armatura Topaz 175

    95,00 €

    Armatura Topaz 175 on kõrge jooksutoruga ja voolujoonelise disainiga köögisegisti. Kroomviimistlusega segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Topaz segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 U 220

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 U 220

    168,00 €

    Hansgrohe Talis M54 U 220 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, kõrge jooksutoru. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Ronda ROG 611-62 mattmust käsitsi

    Köögivalamu Franke Ronda ROG 611-62 mattmust käsitsi

    209,00 €

    Franke Ronda ROG 611-62 mattmust on pealt monteeritav Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2").

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga.

     

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Franke Strata STG 614 onyx käsitsi

    Köögivalamu Franke Strata STG 614 onyx käsitsi

    209,00 €

    Franke Strata STG 614 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud onyx pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2").

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas