Köök

Kitchen

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 625

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L

    Elektriboiler Ariston Velis Evo 80L

    Tavahind: 516,00 €

    Erihind 430,00 €

    Velis Evo 80L on elektriline Aristoni veeboiler, mille eripäraks on toote disain ning äärmiselt kompaktsed mõõdud - toote sügavus on vaid 27 cm! Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 14%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad. 

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. LED-ekraan võimaldab mugavalt reguleerida soovitud veetemperatuuri ning annab samas pidevalt informatsiooni dušivalmiduse osas. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Sirius SID 610-40 carbon käsitsi

    Köögivalamu Franke Sirius SID 610-40 carbon käsitsi

    132,00 €

    Franke Sirius SID 610-40 on integreeritav kandilise disainiga Carbon värvi Franke Tectonite köögivalamu. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamul on 1 auk segisti jaoks.

    Tectonite sisaldab klaaskiude ning polüestervaiku, mis tagavad Tectonite valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Tectonite talub lühiajaliselt temperatuuri kuni 300°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Tectonite valamu eeliseks on ka valamu kergus, mis lihtsustab transporti ning paigaldust. Kuna Tectonite valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  3. Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 14

    Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 14

    267,00 €

    Electrolux NanoPlus EU GWH 14 on elektroonilise süütega gaasiboiler, mis on ette nähtud korterite ja väiksemate ühepereelamute varustamiseks kuuma veega. Boileril on LED-ekraan, mis kuvab vee temperatuuri. Gaasiboiler töötab ka madala vee ja gaasi survega. Lisaks tarbib seade vähe gaasi ning töötab eriti vaikselt. 

    Electroluxi gaasiboiler on ka väga turvaline valik, sest kasutusel mitmetasandilist ohutussüsteem. Toode on mõeldud paigaldamiseks tsentraalsesse gaasitrassi.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-50 polaarvalge vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-50 polaarvalge vajutusnupuga

    484,00 €

    Franke KBK 110-50 polaarvalge on keraamiline altpoolt paigaldatav Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks. 

    Komplekti kuulub lisaks nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  5. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 100L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 100L

    Tavahind: 584,00 €

    Erihind 486,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 625

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas