Köök

Kitchen

96 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Puhastusvahend Franke Twister (125 ml)

    Puhastusvahend Franke Twister (125 ml)

    7,00 €

    Puhastusvahend Franke Twister (125 ml) on mõeldud roostevabast terasest ja graniidist valamutele. Vahendil on kolm toimeainet: see puhastab, hooldab ja poleerib. Twister aitab ära hoida ka seente levikut valamul.

    Kasutusjuhend: Kanna Franke puhastusvahendit niiskele käsnale ja puhasta sellega määrdunud kohad. Loputa korralikult ja poleeri pehme riidega. Pärast kasutamist lase Twisteril kuivada ja sulge seejärel puhastusvahendi karp. Puhastusvahend on keskkonnasõbralik ja bioloogiliselt lagunev toode.

    Koostis: poleerimisosakesed, seebihelbed, vedelseep, kookosõli, glütseriin (alla 5%), mitteioonne tensiit, lõhnaaine.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox New York 50

    Köögivalamu Reginox New York 50

    Tavahind: 222,00 €

    Erihind 193,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    280,00 €

    Franke MRX 210-50 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Miami 40 Copper

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Copper

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Copper on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva vaskja värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Copper värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Miami 50 Gold

    Köögivalamu Reginox Miami 50 Gold

    Tavahind: 499,00 €

    Erihind 434,00 €

    Reginox Miami 50 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused, komplekti ei kuulu pildil näha olev sõel.

    Lähemalt
  6. Köögivalamu Reginox Miami 40 Gold

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Gold

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  7. Köögivalamu Reginox Houston 34

    Köögivalamu Reginox Houston 34

    Tavahind: 172,00 €

    Erihind 149,00 €

    Reginox Houston 34 on modernse kandilise stiiliga köögivalamu. Valamu materjaliks on roostevaba teras, mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Houston valamu seeria eesmärgiks on tagada stiilne köök taskukohase hinnaga. Köögivalamut Houston 34 on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on väikse valamuga, mis sobib vähemalt 40 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  8. Köögivalamu Reginox New York 40

    Köögivalamu Reginox New York 40

    Tavahind: 225,00 €

    Erihind 195,00 €

    Reginox New York 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  9. Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gun Metal

    Tavahind: 429,00 €

    Erihind 373,00 €

    Reginox Tampa 50 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  10. Köögivalamu Franke Urban UBG 610-56 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 610-56 onyx pöördnupuga

    273,00 €

    Franke Urban UBG 610-56 onyx on pealt monteeritav Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu, mida saab nii tasapinda süvistada kui ka lihtsalt uputada. Franke UBG 610-56 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Komplekti kuulub roostevabast terasest nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Tänu avarale äravoolule on võimalik valamu alla paigaldada ka jäätmepurustajat.

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    NB! Piltidel olev nõrutuskauss komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik seda lisaks tellida. Erisoovide korral saab võtta ühendust meie klienditoega. Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  11. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-45 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-45 vajutusnupuga

    371,00 €

    Franke BXX 210/110-45 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm (pealt paigaldusel) või 60 cm (alt paigaldusel). Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv, vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  12. Köögivalamu Reginox Houston 50

    Köögivalamu Reginox Houston 50

    Tavahind: 211,00 €

    Erihind 183,00 €

    Reginox Houston 50 on modernse kandilise stiiliga köögivalamu. Valamu materjaliks on roostevaba teras, mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Houston valamu seeria eesmärgiks on tagada stiilne köök taskukohase hinnaga. Köögivalamut Houston 50 on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  13. Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  14. Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    26,00 €

    Gedy Water 2084-13 on 340 ml suurune seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni kroomi pinnatöötlusega.

    Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  15. Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak vajutusnupuga

    1 339,00 €

    Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Valamul on kaks valamukaussi, kus suurem kauss asub vasakul pool (tootevalikus on olemas ka vastupidine versioon). Köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka tasapinnaliselt. Minimaalne aluskapi laius on 90 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool.

    Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv- ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Väiksemale valamukausi äravoolule on võimalik ühendada ka jäätmepurustaja, mida on võimalik juurde osta eraldi. Köögivalamu teeb eriti funktsionaalseks sellega kaasa tulevad lisad – kolm nuga, nugade hoidja, nõrutuskauss, nõudekuivatusrest, puidust ja plastikust lõikelauad ning valamukausi kate.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  16. Köögivalamu Reginox Miami 50 Copper

    Köögivalamu Reginox Miami 50 Copper

    Tavahind: 499,00 €

    Erihind 434,00 €

    Reginox Miami 50 Copper on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva vaskja värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Copper värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  17. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Midnight Sky

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Midnight Sky

    Tavahind: 326,00 €

    Erihind 283,00 €

    Reginox Ohio 40 Midnight Sky on värvitud roostevabast terasest köögivalamu. Valamu teeb eriliseks tema moodne tumehall värvus, millel on pärlmutter viimistlus. Regi-color roostevabast terasest valamud on vastupidavad kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindlad. 

    Ohio köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektiga tulevad kaasa pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Lähemalt
  18. Köögivalamu Reginox L18 4035 OKG

    Köögivalamu Reginox L18 4035 OKG

    Tavahind: 100,00 €

    Erihind 87,00 €

    Reginox L18 4035 OKG on roostevabast terasest kandiline köögivalamu, mida iseloomustab kvaliteet ja taskukohane hind. Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Köögivalamut L18 4035 OKG on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Lähemalt
  19. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-40 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-40 käsitsi

    259,00 €

    Franke MRX 210-40 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2").Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  20. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Hard Graphite viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  21. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 760

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 760

    326,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest kahe kausiga köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu katted ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub kaks roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  22. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-54 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-54 vajutusnupuga

    394,00 €

    Franke BXX 210/110-54 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm (pealt paigaldades) või 80 cm (alt paigaldades). Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv, vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  23. Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A parem vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A parem vajutusnupuga

    1 339,00 €

    Franke Box Center BWX 220-54-27 A parem on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Valamul on kaks valamukaussi, kus suurem kauss asub paremal pool (tootevalikus on olemas ka vastupidine versioon). Köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka tasapinnaliselt. Minimaalne aluskapi laius on 90 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool.

    Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv- ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Väiksemale valamukausi äravoolule on võimalik ühendada ka jäätmepurustaja, mida on võimalik juurde osta eraldi. Köögivalamu teeb eriti funktsionaalseks sellega kaasa tulevad lisad – kolm nuga, nugade hoidja, nõrutuskauss, nõudekuivatusrest, puidust ja plastikust lõikelauad ning valamukausi kate.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  24. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing Jet Black

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing Jet Black

    342,00 €

    Reginox Ohio 40 Tapwing on roostevabast terasest Jet Black värvitooni kandiline köögivalamu, mis on vastupidav kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindel. Valamul on kumerad nurgad, mis lihtsustab oluliselt selle puhastamist. Köögivalamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 40 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Lisaks ülevoolule on valamul ka segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Lähemalt
  25. Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Tavahind: 499,00 €

    Erihind 434,00 €

    Reginox Miami 50 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused, komplekti ei kuulu pildil näha olev valamu põhja võre ja sõel.

    Lähemalt
  26. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Warm Sunset viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  27. Puhastusvahend Reginox Regi-Clean katlakivieemaldaja (250 ml)

    Puhastusvahend Reginox Regi-Clean katlakivieemaldaja (250 ml)

    12,00 €

    Reginox Regi-Clean on mõeldud köögivalamutelt katlakivi eemaldamiseks. Vahend kaitseb ja hooldab valamuid ning segisteid. Eriti head tulemust on näha just tekstuursematel graniidist valamutel, mis kipuvad muidu kergemini mustust koguma. 

    Toode sobib kasutamiseks kõikidel valamutel, segistitel, happekindlatel töötasapindadel ja plaatidel. 

    Lähemalt
  28. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga

    269,00 €

    Franke Urban UBG 611-78 onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  29. Köögivalamu Reginox Florida 40

    Köögivalamu Reginox Florida 40

    244,00 €

    Reginox Florida 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Florida köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  30. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-100 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-100 onyx pöördnupuga

    314,00 €

    Franke Urban UBG 611-100 onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  31. Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    13,00 €

    Puhastusvahend Franke värvilistele valamutele on mõeldud Fragranite, Fraceram või Tectonite valamu puhastamiseks ja hooldamiseks. Vahend eemaldab tõrksa mustuse ja kaitseb pinda, et mustus ei saaks sinna haakuda. 

    Kasutusjuhend: Pihusta vahendit valamule ja hõõru pehmema käsna või lapiga. Seejärel puhasta pinnad veega. 

    Lähemalt
  32. Köögivalamu Reginox Florida 50

    Köögivalamu Reginox Florida 50

    259,00 €

    Reginox Florida 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Florida köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  33. Köögivalamu Reginox Texas 50

    Köögivalamu Reginox Texas 50

    Tavahind: 351,00 €

    Erihind 305,00 €

    Reginox Texas 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu teeb eriliseks kandiline äravool ning komplekti kuulub ka kandiline sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Texas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  34. Köögivalamu Reginox New York 72

    Köögivalamu Reginox New York 72

    Tavahind: 345,00 €

    Erihind 300,00 €

    Reginox New York 72 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on laia valamuga, mis sobib vähemalt 80 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  35. Seebidosaator Reginox roostevaba teras

    Seebidosaator Reginox roostevaba teras

    135,00 €

    Reginox  on 300 ml suurune harjatud roostevabast terasest seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  36. Köögivalamu Reginox Ohio 50 matt Inox

    Köögivalamu Reginox Ohio 50 matt Inox

    Tavahind: 302,00 €

    Erihind 263,00 €

    Reginox Ohio 50 matt Inox on kandiline roostevabast terasest köögivalamu. Valamu nurgad on kumerad, mis lihtsustab selle puhastamist. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev, väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Ohio köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  37. Seebidosaator Reginox Jet Black

    Seebidosaator Reginox Jet Black

    135,00 €

    Reginox Jet Black  on 300 ml suurune musta värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  38. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga - Outlet Diil

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga - Outlet Diil

    Tavahind: 269,00 €

    Erihind 255,00 €

    Franke Urban UBG 611-78 onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  39. Seebidosaator Reginox Gold

    Seebidosaator Reginox Gold

    135,00 €

    Reginox Gold  on 300 ml suurune kuldset tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  40. Puhastusvahend Reginox Regi-Clean õli (250 ml)

    Puhastusvahend Reginox Regi-Clean õli (250 ml)

    20,00 €

    Reginox Regi-Clean õli on mõeldud köögivalamu hooldamiseks. Vahend kaitseb valamuid mustuse, plekkide ja sõrmejälgede eest. Eriti head tulemust on näha just tekstuursematel graniidist valamutel, mis kipuvad muidu kergemini mustust koguma. Samuti muudab õli tumedamat tooni valamute tooni sügavamaks 

    Toode sobib kasutamiseks graniidist, roostevabast terasest, keraamilistel ja ka Reginox PVD kattega värvilistel köögivalamutel. 

    Lähemalt
  41. Köögivalamu Reginox IB 40

    Köögivalamu Reginox IB 40

    Tavahind: 173,00 €

    Erihind 150,00 €

    Reginox IB 40 on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Roostevabast terasest valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    IB 40 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on valamuga, mis sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Lisaks on köögivalamul ka ülevool.

    Lähemalt
  42. Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing

    Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing

    Tavahind: 346,00 €

    Erihind 301,00 €

    Reginox Ohio 50 Tapwing on roostevabast terasest kandiline köögivalamu, mis on vastupidav kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindel. Valamul on kumerad nurgad, mis lihtsustab oluliselt selle puhastamist. Köögivalamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 50 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Lisaks ülevoolule on valamul ka segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Lähemalt
  43. Köögivalamu Reginox Ohio 80

    Köögivalamu Reginox Ohio 80

    Tavahind: 381,00 €

    Erihind 331,00 €

    Reginox Ohio 80 on roostevabast terasest köögivalamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 80 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 90 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  44. Köögivalamu Reginox Tampa 50 Copper

    Köögivalamu Reginox Tampa 50 Copper

    Tavahind: 429,00 €

    Erihind 373,00 €

    Reginox Tampa 50 Copper on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva vaskja värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Copper värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  45. Köögivalamu Reginox New York 34 + 18

    Köögivalamu Reginox New York 34 + 18

    Tavahind: 459,00 €

    Erihind 399,00 €

    Reginox New York 34 + 18 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, millel on kaks valamukaussi. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka kaks sõelkorv-ventiili ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  46. Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-45 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-45 vajutusnupuga

    603,00 €

    Franke Mythos MYX 210-45 on minimalistliku disainiga poleeritud roostevabast terasest köögivalamu. Kandilist köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinnaliselt kui ka uputatavalt. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), mille jaoks on tööpinnale vajalik 35 mm auk. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool, mille jaoks on vajalik teha lisa väljalõige töötasapinnale. Integreeritud äravoolu tõttu ei sobi antud valamu paigaldamiseks jäätmepurustajaga.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  47. Seebidosaator Reginox kroom

    Seebidosaator Reginox kroom

    47,00 €

    Reginox  on 300 ml suurune kroomi tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  48. Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing Jet Black

    Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing Jet Black

    364,00 €

    Reginox Ohio 50 Tapwing on roostevabast terasest Jet Black värvitooni kandiline köögivalamu, mis on vastupidav kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindel. Valamul on kumerad nurgad, mis lihtsustab oluliselt selle puhastamist. Köögivalamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 50 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Lisaks ülevoolule on valamul ka segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Lähemalt
  49. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-40 vajutusnupuga - Outlet Diil

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-40 vajutusnupuga - Outlet Diil

    Tavahind: 362,00 €

    Erihind 345,00 €

    Franke BXX 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  50. Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gold

    Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gold

    Tavahind: 429,00 €

    Erihind 373,00 €

    Reginox Tampa 50 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  51. Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 onyx pöördnupuga

    292,00 €

    Franke CNG 611-78 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud onyx pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut on võimalik paigaldada tasapinnaliselt või süvistada tasapinda. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  52. Sifoon Reginox Panama köögivalamule

    Sifoon Reginox Panama köögivalamule

    Tavahind: 31,00 €

    Erihind 27,00 €

    Reginox sifoon 1 1/2" sobib kokku kõikide Reginox köögivalamutega. Sifoon on väga ruumisäästliku disainiga ja sellel on lisaks ka koht pesumasinaga ühendamiseks. 

    Lähemalt
  53. Seebidosaator Reginox Gun Metal

    Seebidosaator Reginox Gun Metal

    135,00 €

    Reginox Gun Metal on 300 ml suurune tumehall seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  54. Seebidosaator Reginox Copper

    Seebidosaator Reginox Copper

    135,00 €

    Reginox Copper on 300 ml suurune vase tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  55. Köögivalamu Reginox Kansas 50

    Köögivalamu Reginox Kansas 50

    330,00 €

    Reginox Kansas 50 on kandiline roostevabast terasest köögivalamu. Kansas valamu teeb eriliseks kausi sügavus, milleks on koguni 25 cm. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev, väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Kansas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  56. Köögivalamu Franke Maris MRG 210-37A mattmust pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Maris MRG 210-37A mattmust pöördnupuga

    263,00 €

    Franke Maris MRG 210-37A on mattmust Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu, mida saab paigaldada nii altpoolt, kui ka süvistada tasapinda. Valamu teeb eriliseks innovaatiline must pöördnupp, must valamu sõelkorv-ventiil ja must ülevoolukate. Franke MRG 210-37 A valamu ei jää üheski köögis märkamatuks.Komplekti kuulub roostevabast terasest nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 45 cm.

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    NB! Komplektis ei sisaldu fotol olevat äravoolu dekoratiivkatet, kuid seda saab lisaks tellida. Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  57. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-40 TL käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-40 TL käsitsi

    280,00 €

    Franke Maris MRX 210-40 TL on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik kergelt harjatud pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  58. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 595 parem

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 595 parem

    302,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest kahe kausiga köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu katted ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub kaks roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  59. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 TL käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 TL käsitsi

    301,00 €

    Franke MRX 210-50 TL on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik kergelt harjatud pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  60. Puhastusvahend Reginox Inox Care (150 ml)

    Puhastusvahend Reginox Inox Care (150 ml)

    13,00 €

    Reginox Inox Care hoolduspasta on mõeldud Inox (roostevabast terasest) valamute hooldamiseks. Vahend kaitseb ja hooldab kõiki roostevabu pindu. Pastal on  poleeriv toime, seega taastab toodete esialgse läike ning kaotab väiksemad kriimud.  

    Lähemalt
  61. Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    546,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  62. Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gold

    Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gold

    Tavahind: 391,00 €

    Erihind 340,00 €

    Reginox Tampa 40 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  63. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-70 TL käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-70 TL käsitsi

    410,00 €

    Franke MRX 210-70 TL on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik kergelt harjatud pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  64. Köögivalamu Franke Centro CNG 611-86 mattmust pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Centro CNG 611-86 mattmust pöördnupuga

    317,00 €

    Franke CNG 611-86 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud mattmusta pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut on võimalik paigaldada tasapinnaliselt või süvistada tasapinda. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  65. Puhastusvahend Franke õhupuhastile (250 ml)

    Puhastusvahend Franke õhupuhastile (250 ml)

    12,00 €

    Puhastusvahend Franke on mõeldud õhupuhastite regulaarseks puhastamiseks. Toode eemaldab ka kõige tõrksamad rasvajäägid ning neutraliseerib ebameeldivaid lõhnasid. 

    Kasutusjuhend: Pihusta vahendit õhupuhasti seintele, lase mõni hetk toimida ja seejärel tõmba pind üle mikrofiiber lapiga. 

    Lähemalt
  66. Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-50 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-50 vajutusnupuga

    627,00 €

    Franke Mythos MYX 210-50 on minimalistliku disainiga poleeritud roostevabast terasest köögivalamu. Kandilist köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinnaliselt kui ka uputatavalt. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), mille jaoks on tööpinnale vajalik 35 mm auk. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool, mille jaoks on vajalik teha lisa väljalõige töötasapinnale. Integreeritud äravoolu tõttu ei sobi antud valamu paigaldamiseks jäätmepurustajaga.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  67. Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gun Metal

    Tavahind: 391,00 €

    Erihind 340,00 €

    Reginox Tampa 40 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  68. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-68 käsitsi

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-68 käsitsi

    403,00 €

    Franke BXX 210/110-68 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  69. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 550

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 550

    264,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  70. Köögivalamu Reginox IB 50

    Köögivalamu Reginox IB 50

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 177,00 €

    Reginox IB 50 on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Roostevabast terasest valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    IB 50 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on valamuga, mis sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Lisaks on köögivalamul ka ülevool.

    Lähemalt
  71. Köögivalamu Reginox Atlantis

    Köögivalamu Reginox Atlantis

    Tavahind: 136,00 €

    Erihind 119,00 €

    Reginox Atlantis on roostevabast terasest ümar köögivalamu, millel on eelpuuritud segistiauk. Poleeritud valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamul on ülevool ning komplektiga tulevad kaasa ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Atlantis valamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  72. Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 mattmust pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 mattmust pöördnupuga

    292,00 €

    Franke CNG 611-78 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud mattmusta pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut on võimalik paigaldada tasapinnaliselt või süvistada tasapinda. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  73. Köögivalamu Reginox Texas 40

    Köögivalamu Reginox Texas 40

    Tavahind: 320,00 €

    Erihind 278,00 €

    Reginox Texas 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu teeb eriliseks kandiline äravool ning komplekti kuulub ka kandiline sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Texas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  74. Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    474,00 €

    Reginox New York 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  75. Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-70 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MYX 210-70 vajutusnupuga

    727,00 €

    Franke Mythos MYX 210-70 on minimalistliku disainiga poleeritud roostevabast terasest köögivalamu. Kandilist köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinnaliselt kui ka uputatavalt. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), mille jaoks on tööpinnale vajalik 35 mm auk. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool, mille jaoks on vajalik teha lisa väljalõige töötasapinnale. Integreeritud äravoolu tõttu ei sobi antud valamu paigaldamiseks jäätmepurustajaga.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  76. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing

    Tavahind: 319,00 €

    Erihind 277,00 €

    Reginox Ohio 40 Tapwing on roostevabast terasest köögivalamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 40 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamul on ülevool ning segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  77. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 595 vasak

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 595 vasak

    302,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest kahe kausiga köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu katted ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub kaks roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  78. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 šampanja kuld käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 šampanja kuld käsitsi

    983,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 on integreeritav kandilise disainiga šampanja kuldse viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  79. Köögivalamu Franke Urban UBG 610-56 polaarvalge pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 610-56 polaarvalge pöördnupuga

    273,00 €

    Franke Urban UBG 610-56 polaarvalge on Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu, mida saab nii tasapinda süvistada kui ka lihtsalt uputada. Franke UBG 610-56 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Komplekti kuulub roostevabast terasest pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  80. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 antratsiit käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 antratsiit käsitsi

    983,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 on integreeritav kandilise disainiga antratsiit viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  81. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78XL onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78XL onyx pöördnupuga

    274,00 €

    Franke Urban UBG 611-78XL onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  82. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Cool Sunrise

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Cool Sunrise

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Cool Sunrise viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  83. Köögivalamu Reginox New York 50 Tapwing

    Köögivalamu Reginox New York 50 Tapwing

    Tavahind: 267,00 €

    Erihind 232,00 €

    Reginox New York 50 Tapwing on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil - süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  84. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 vask käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 vask käsitsi

    983,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-50 on integreeritav kandilise disainiga vase viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  85. Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 polaarvalge pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Centro CNG 611-78 polaarvalge pöördnupuga

    292,00 €

    Franke CNG 611-78 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud polaarvalge pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut on võimalik paigaldada tasapinnaliselt või süvistada tasapinda. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  86. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-50 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-50 vajutusnupuga

    385,00 €

    Franke BXX 210/110-50 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  87. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 šampanja kuld käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 šampanja kuld käsitsi

    909,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga šampanja kuld viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  88. Köögivalamu Reginox Ohio 80 Jet Black

    Köögivalamu Reginox Ohio 80 Jet Black

    403,00 €

    Reginox Ohio 80 Jet Black on värvitud roostevabast terasest köögivalamu. Valamu teeb eriliseks tema moodne sügavmust värvus. Regi-color roostevabast terasest valamud on vastupidavad kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindlad.

    Ohio 80 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 90 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  89. Köögivalamu Reginox Amazone

    Köögivalamu Reginox Amazone

    126,00 €

    Reginox Amazone on roostevabast terasest ümar köögivalamu. Poleeritud valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamul on ülevool ning komplektiga tulevad kaasa ka pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Amazone valamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on väikse valamuga, mis sobib vähemalt 40 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  90. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-54 käsitsi

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-54 käsitsi

    347,00 €

    Franke BXX 210/110-54 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm (uputades, tasapinnaliselt paigaldades) või 80 cm (altpoolt kinnitades). Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  91. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-62 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-62 onyx pöördnupuga

    245,00 €

    Franke Urban UBG 611-62 onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  92. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 vask käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 vask käsitsi

    909,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga vase viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  93. Köögivalamu Franke Centro CNG 611-86 onyx pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Centro CNG 611-86 onyx pöördnupuga

    317,00 €

    Franke CNG 611-86 on integreeritav kandilise disainiga Franke Fragranit köögivalamu, mis on valmistatud onyx pinnatöötlusega graniidist. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut on võimalik paigaldada tasapinnaliselt või süvistada tasapinda. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  94. Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 antratsiit käsitsi

    Köögivalamu Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 antratsiit käsitsi

    909,00 €

    Franke Mythos Masterpeace BXM 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga antratsiit viimistlusega roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on F-Inox roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega. F-Inox on uudne ja eriline viimistlus, mis on hüdrofoobne, vastupidav plekkidele ja kuumale. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: põhjarest, nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  95. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-34 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-34 käsitsi

    249,00 €

    Franke MRX 210-34 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu, mida saab süvistada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 40 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2").

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  96. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Jet Black

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Jet Black

    284,00 €

    Reginox Ohio 40 Jet Black on värvitud roostevabast terasest köögivalamu. Valamu teeb eriliseks tema moodne sügavmust värvus. Regi-color roostevabast terasest valamud on vastupidavad kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindlad.

    Ohio 40 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt

96 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas