Köök

Kitchen

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 169

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 11

    Gaasiboiler Electrolux NanoPlus EU GWH 11

    248,00 €

    Electrolux NanoPlus EU GWH 11 on elektroonilise süütega gaasiboiler, mis on ette nähtud korterite ja väiksemate ühepereelamute varustamiseks kuuma veega. Boileril on LED-ekraan, mis kuvab vee temperatuuri ja aku laetuse taset. Gaasiboiler töötab ka madala vee ja gaasi survega. Lisaks tarbib seade vähe gaasi ning töötab eriti vaikselt. 

    Electroluxi gaasiboiler on ka väga turvaline valik, sest kasutusel mitmetasandilist ohutussüsteem. Toode on mõeldud paigaldamiseks tsentraalsesse gaasitrassi.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 150L

    Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 150L

    254,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on elektriline 150L veeboiler, mis on vertikaalse paigaldusega. Boiler on mõõtudelt kompaktne, mistõttu sobib ühthästi paigaldamiseks nii korterisse, majja ja suvilasse. Suuremad boilerid sobivad kasutamiseks ka ühiskondlikes kohtades, nagu spordisaalid, restoranid ja kohvikud. Bosch veeboileri tõhus soojusisolatsioon tagab minimaalsed soojuskaod ja seadme ökonoomse töö. Antibakteriaalne klaaskeraamiline kate kaitseb kindlalt korrosiooni eest ja kindlustab vee kõrge puhtuse.

    Boileril on ka spetsiaalne külmumisvastane režiim, mis hoiab talveperioodil paagis veetemperatuuri 10°C juures, tarbides samaaegselt minimaalselt elektrit. Boileri kõrgeim veetemperatuur on 70°C ning veesoojenemine 15°C kuni 65°C toimub 4 h 21 min jooksul. Bosch Tronic boileritel on suured magneesiumanoodid, mis pakuvad lisakaitset korrosiooni vastu. Standardsed 1/2" ühendused tagavad boileri mugava ühendamise. Komplektis sisaldub montaažiplaat, kaitseklapp, paigaldusšabloon, võrgujuhe ja paigaldusjuhend.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Single SGK 610 mattmust pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Single SGK 610 mattmust pöördnupuga

    298,00 €

    Franke SGK 610-60 on ajatu disainiga keraamiline köögivalamu, millel on moodne mattmust viimistlus. Kandilise kujuga valamu on valmistatud kvaliteetsest Fraceram materjalist, mis on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele.

    Komplektiga on kaasas nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil. Valamul on 2 auku segisti ja äravoolunupu jaoks. Köögivalamu paigaldamiseks minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    237,00 €

    Focus M41 240 on Hansgrohe kumerja disainiga köögisegisti, mille puhul saab veetemperatuuri ning vooluhulka reguleerida mugavalt ühe kangiga. Lisaks on võimalus tõmmata välja käsidušš, et mugavalt näiteks nõusid loputada või puuvilju pesta. Väljatõmmatav käsidušš suurendab liikumisraadiust kuni 50 cm võrra ning sel on kaks asendit – harilik ja pihustusrežiim. Ka käsiduši tagasi asetamine toimub mugavalt magnetiga. Komplekti kuuluvad ühendusvoolikud G 3/8 ning jooksutoru, mille pöördenurk on 150°. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Rõõm maitsvast einest algab toiduvalmistamisega – värskete toiduainete valimise, pesemise, tükeldamisega jne. Hansgrohe köögisegisti on pilkupüüdev ja usaldusväärne tööriist kõigis ettevalmistustöödes. Korralik töö, kvaliteetsed materjalid ja keerukas tehnoloogia on Hansgrohe segistite kaubamärgid.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    248,00 €

    Hansgrohe Talis M54 270 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti teeb eriti stiilseks sisustuselemendiks tema mattmust värvus.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 169

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas