Köök

Kitchen

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 150L põrandalseisev

    Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 150L põrandalseisev

    506,00 €

    Thermor Duralis ACI+ on 150L hooldusvaba veeboiler, mis paigaldatakse vertikaalselt põranda peale. Boileris on kasutusel keraamiline küttekeha, mis asub metallkorpuses ning on vahetatav ilma seadet veest tühjendamata. Lisaks on boileril vees kulumatu titaananood, millega tagatakse raua keemiline tasakaal ja välistatakse korrodeerumine, boonusena väheneb oluliselt katlakivi teke.

    Elektrooniline termostaat võimaldab mugavalt seada temperatuuri vahemikus 50-65°C 1-kraadise täpsusega. Thermor Duralis ACI+ boilereid on mugav paigaldada ning boiler on sobilik nii lubjarikkale kui ka happelisele veele.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless harjatud messing

    Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless harjatud messing

    557,00 €

    Silhouet on silmapaistva harjatud messing viimistlusega Damixa kontaktivaba köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Lisaks fotosilmale on segistil ka üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri millega saab vajaduse korral vee ka püsivalt jooksma jätta. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Blue Pure BauCurve + veefilter

    Köögisegisti Grohe Blue Pure BauCurve + veefilter

    537,00 €

    Grohe Blue Pure BauCurve on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomi viimistlusega Grohe Blue BauCurve köögisegisti ja Grohe Blue Pure veefilter. Esialgne veefilter on mõeldud 3000 liitrile veele, soovi korral saab allolevast valikust tellida lisafiltreid. Komplektis sisaldub filtri elueanäidik ja paigalduseks vajalik lisamaterjal. Segistit on võimalik paigaldada kõikidele köögivalamutele, mille all on ruumi veefiltri jaoks, segisti vajab kahte veeühendust (soe ja külm). 

    BauCurve on silmapaistva kroomitud viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    546,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  5. Õhupuhasti Franke Neo FNO 605 BK must klaas

    Õhupuhasti Franke Neo FNO 605 BK must klaas

    503,00 €

    Franke Neo FNO 605 BK must on minimalistliku disainiga seinale paigaldatav õhupuhasti, mille imemisvõimsus on kuni 720 m3/h. Õhupuhastil on must klaas, mis justkui sulandub interjööri ning seadme LED-valgustus lisab ka oluliselt kasutusmugavust. Franke õhupuhasti ei ole mitte ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka modernne disainielement.

    Neo õhupuhastil on 1 intensiivne ja 3 tava puhumisastet. Õhupuhastit on võimalik kasutada nii ruumi sisse kui ka ruumist välja puhumiseks. Neo õhupuhastil on kaasas lihtsasti vahetatav aktiivsöefilter. Õhupuhastit on lihtne ja mugav puhastada tänu metall-rasvafiltritele, mida on võimalik pesta nõudepesumasinas.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas