Köök

Kitchen

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 121

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak vajutusnupuga

    1 339,00 €

    Franke Box Center BWX 220-54-27 A vasak on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Valamul on kaks valamukaussi, kus suurem kauss asub vasakul pool (tootevalikus on olemas ka vastupidine versioon). Köögivalamut on võimalik paigaldada nii tasapinna peale kui ka tasapinnaliselt. Minimaalne aluskapi laius on 90 cm ning minimaalne töötasapinna paksus on 1,2 cm. Lisaks on valamul ka katteplaadiga ülevool.

    Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv- ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Väiksemale valamukausi äravoolule on võimalik ühendada ka jäätmepurustaja, mida on võimalik juurde osta eraldi. Köögivalamu teeb eriti funktsionaalseks sellega kaasa tulevad lisad – kolm nuga, nugade hoidja, nõrutuskauss, nõudekuivatusrest, puidust ja plastikust lõikelauad ning valamukausi kate.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge parem vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge parem vajutusnupuga

    798,00 €

    Franke MTK 611-100 polaarvalge on keraamiline Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks ja mustust hülgavaks. Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks ehk pärast paigaldust jääb valamu serv tasapinna peale. 

    Franke MTK 611-100 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Valamu kausi osa asub paremal poolel ning vasakule jääb praktiline tasapind. Komplekti kuulub nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60cm. Lisaks äravoolule on valamul kaks auku, üks segistile ning teine vajutusnupule.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    2 134,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomi viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomitud viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  4. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 50L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 50L

    Tavahind: 498,00 €

    Erihind 415,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt
  5. Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 200L põrandalseisev

    Elektriboiler Thermor Duralis ACI+ 200L põrandalseisev

    588,00 €

    Thermor Duralis ACI+ on 200L hooldusvaba veeboiler, mis paigaldatakse vertikaalselt põranda peale. Boileris on kasutusel keraamiline küttekeha, mis asub metallkorpuses ning on vahetatav ilma seadet veest tühjendamata. Lisaks on boileril vees kulumatu titaananood, millega tagatakse raua keemiline tasakaal ja välistatakse korrodeerumine, boonusena väheneb oluliselt katlakivi teke.

    Elektrooniline termostaat võimaldab mugavalt seada temperatuuri vahemikus 50-65°C 1-kraadise täpsusega. Thermor Duralis ACI+ boilereid on mugav paigaldada ning boiler on sobilik nii lubjarikkale kui ka happelisele veele.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 121

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas